Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Kristijan Keindl više nije na čelu Keindl sporta, smjena na čelu CCC Hrvatske…

14. Veljača 2023.
Kristijan Keindl

Tomislav Vuletić imenovan je novim predsjednikom Uprave KEINDL SPORTA umjesto osnivača Kristijana Keindla, koji je pokrenuo najveću distribuciju i lanac trgovina biciklima i opremom u regiji. Prije dvije godine njegovu tvrtku KEINDL SPORT TRGOVINA preuzeo je PROVECTUS CAPITAL PARTNERS (PCP) i ugasio ju, a posao je nastavljen preko novoosnovanog KEINDL SPORTA u kojem je Keindl manjinski vlasnik. Vuletić je došao u KEINDL SPORT sa 17-godišnjim radnim i menadžerskim iskustvom iz KIKE, VALAMAR RIVIJERE i POLEO SPORTA.

Bogdan Mulec novi je direktor CCC-a HRVATSKA umjesto Geralda Hansa Zimmermanna, koji je na ne čelu hrvatskog odjela velikog poljskog trgovca obućom bio proteklih deset godina.

Nad tvrtkom OPREMANJE PLOVNIH OBJEKATA proveden je skraćeni stečajni postupak zbog duga u ukupnom iznosu od 848 tisuća kuna. Tvrtka je (bila) u vlasništvu Debeljakove BRODOGRAĐEVNE INDUSTRIJE SPLIT, kojoj je u siječnju odbijen prijedlog za pokretanje predstečajnog postupka.

Rodolphe De Campos postao je novi član Uprave C&A MODNE TRGOVINE umjesto Stefana Richarda Schönbecka.

Iztoku Boroju dodijeljena je prokura u DEICHMANN TRGOVINI OBUĆOM.

PEKARA DUBRAVICA preuzela je građevinsku tvrtku PROJEKT ZAPREŠIĆ ALFA od Patricka Franolića i zatim je pripojila.

Sandri Skrbin dodijeljena je prokura u REIWAG FACILITY SERVICESU.

Tomislav Petrović preuzeo je ulogu prokurista u YTONG POROBETONU od Sandra Vlačića.

Jerko Filipović napustio je mjesto direktora u FLAMMIFERU iz Ozlja, na kojem je bio od 2021. godine.

Ahmad Saleh Shibel više nije direktor EAGLE HILLS ZAGREB REAL ESTATEA, tvrtke poznate po tome što je pokušala graditi ‘zagrebački Mannhattan‘ na prostoru Velesajma i hipodroma, a koja je kasnije kupila SUNCE HOTELE od Jake Andabaka.

Igor Vidović postao je novi član Uprave tvrtke MESI umjesto Alena Jurine.

Denis Matijević ušao je u vlasničku strukturu tvrtke BOSNIĆ, koja sada ima pet suvlasnika. Također, dosadašnji direktor Marko Burazin imenovan je predsjednikom Uprave, a druga dvojica dosadašnjih direktora Branimir Brzić i Ivan Bosnić imenovani su članovima Uprave. Ivica Žurić napustio je direktorsku ulogu u tvrtki.

Matea Sekur, Hrvoje Klišanić, Zrinka Ivanković, Daniela Mayer, Franciska Fadljević, Kristina Marinov i Tena Pajalić postali su novi partneri u odvjetničkom društvu ŽURIĆ i PARTNERI, a jedan od osnivača, Ratko Žurić, povukao se iz vlasničke strukture. Tvrtka sada ima 17 suvlasnika.

22. travanj 2024 09:03