Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi direktori u Wollsdorf componentsu, Operta zamijenila Sesara u NO-u Apisa…

13. Srpanj 2022.
Tatjana Opertafoto Rene Karaman

Michael Walter Schmidt i Ulrich Helmut Schmidt imenovani su novim direktorima tvrtke WOLLSDORF COMPONENTS, a glavni menadžer matične kompanije Andreas Kindermann, koji je 2013. pokrenuo proizvodnju u Jalžabetu, napustio je vođenje operacija u Hrvatskoj.

Tatjana Operta postala je nova zamjenica predsjednika NO-a APIS IT-a umjesto Borisa Sesara, koji je od prošle godine član Uprave ZAGREBAČKOG HOLDINGA.

Luka Zrinski postao je novi zamjenik predsjednika NO-a varaždinskog TERMOPLINA umjesto Zlatka Horvata, a Gordana Marsenić, Marko Bosilj i Snježana Sever zamijenili su dosadašnje članove NO-a Josipa Drevena, Marija Lešinu i Željka Kuštera.

Rainer Hager i Markus Springl imenovani su novim članovima NO-a WÜSTENROT STAMBENE ŠTEDIONICE.

Ruski BIOGAZ preuzeo je vlasništvo nad gregurovečkom tvrtkom BIOEN od Artema Kazina, Đurđe Jakovljev i Janeza Cerara. Nakon promjene vlasništva Aleksej Zinovjev imenovan je novim predsjednikom Uprave, koju su Kazin i Jakovljev napustili, a Cerar je ostao član Uprave.

Dragutin Posavec imenovan je novim članom NO-a varaždinske VIS KONFEKCIJE umjesto Eduarda Stubića.

Odlukom na skupštini tvrtka CAMELOT prenijela je dio imovine na dva nova društva – CAMELOT NEKRETNINE i CAMELOT UGOSTITELJSTVO.

Dosadašnji direktor osječkog EUROMETALA Antonio Mršo preimenovan je u člana Uprave tvrtke.

Austrijska tvrtka MAGRA GMBH pridružila se Siniši Popoviću kao suvlasnik zagrebačke tvrtke ELOG. Također, dosadašnji direktor Gabriel Marasović preimenovan je u predsjednika Uprave tvrtke, a Miodrag Streitenberger imenovan je članom Uprave.

Franko Šuler zamijenio je Valtera Šulera na mjestu člana Uprave ALMESA iz Viškova.

Bojan Globan preuzeo je vlasništvo i direktorsku poziciju u tvrtki NATURAL PAK iz Popovače od Vedrana Lukačevića.

Marin Vuković više nije direktor tvrtke ESQUILINE.

05. svibanj 2024 01:05