Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Novi predsjednik Uprave IN2, Žmegač iz Petrokemije na čelo Pivovare Daruvar…

13. Lipanj 2023.
Ivan Gabrić

Ivan Gabrić imenovan je na mjesto predsjednika Uprave tvrtke IN2 umjesto Denisa Jašarevića, koji je na toj poziciji bio do kraja prošle godine. Gabrić je u poslovnoj i ICT zajednici najpoznatiji kao predsjednik Uprave COMBISA od 2004. do 2016.

Donedavni predsjednik Uprave PETROKEMIJE Davor Žmegač imenovan je novi predsjednikom Uprave PIVOVARE DARUVAR umjesto Miodraga Streitenbergera.

Iván Dobos postao je novi član Uprave tvrtke HAUSER-ZAGREB umjesto Petera Reitmayra.

Marina Perković imenovana je direktoricom tvrtke RAVAGO CHEMICALS CROATIA.

Odlukom Glavne skupštine kutinske tvrtke LONIJE izmijenjen je dosadašnji statut i tvrtka je preoblikovana iz d.d.-a u d.o.o. pa joj puni naziv više nije LONIA TRGOVAČKO DIONIČKO DRUŠTVO, već LONIA DRUŠTVO S OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU ZA POSLOVANJE NEKRETNINAMA. Frane Jaram postao je jedini vlasnik tvrtke, Krste Tomislav Jaram jedini direktor, a Upravni odbor tvrtke je raspušten.

Ilari Miani Dežić postala je nova članica NO-a novigradskog NEAPOLISA.

Nad tvrtkom KRISTIJAN DOBRINIĆ u vlasništvu Dmitrija Sanjura proveden je skraćeni stečajni postupak koji je pokrenut zbog nepodmirenih dugova u ukupnom iznosu od 1,76 milijuna kuna. Tvrtka će nakon pravomoćnosti rješenja biti izbrisana iz sudskog registra.

Odlukom skupštine varaždinskog CONELA tvrtka se dijeli te odvajanjem prenosi dijelove imovine i obveza na već postojeće društvo CONEL PLUS.

Vanna Boroša imenovana je novom direktoricom zagrebačke tvrtke CHEMOSIGNAL, a Dara Prskalo Bačurin, koja je bila u ulozi jedine članice Uprave tvrtke, preuzela je prokuru.

Antoon Paul Marie van der Harten više nije član Uprave riječke tvrtke IHC ENGINEERING CROATIA.

Luka Škaro preuzeo je direktorsku ulogu zagrebačkoj tvrtki ABD VIN umjesto Roberta Džolana.

27. travanj 2024 08:59