Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Smjena na čelu PP Orahovice, novi predsjednik Uprave Enna Transporta, likvidacija trgovina Beba stil

09. Travanj 2024.
Josip Miličević

Josip Miličević novi je i jedini član Uprave PP-a ORAHOVICA umjesto predsjednika Uprave Saše Breznika i člana Uprave Vlade Čondića Galinčića. Velike su promjene i u Nadzornom odboru. Ivan Pandurević novi je predsjednik umjesto Marka Rašića, a Breznik zamjenik predsjednika umjesto Filipa Rašića. NO je smanjen s peteročlanog na tročlani, pa tu više nisu Sanda Vukov Mustedanagić i Zdenko Tajz, a treći član ostao je Mirko Gardlo. Miličević je od 2013. u poslovnom sustavu M SAN i bio je voditelj financija i računovodstva u PP Orahovici. Bavio se i politikom, 2004. – 2008. kroz Hrvatsku stranku prava, a jedno vrijeme bio je i vijećnik Županijske skupštine Osječko-baranjske županije Na lokalnim izborima 2017. bio je kandidat Mosta za Gradsko vijeće Đakova.

Gregor Glušič novi je predsjednik Uprave ENNA TRANSPORTA umjesto dosadašnjeg direktora Petra Glavaša, koji ostaje u Upravi.

Vlasnici lanca trgovina dječjom odjećom BEBA STIL iz Zagreba Valerio Maria Pedrini i Jelena Stevanovic donijeli su odluku o zatvaranju tvrtke, pa je otvoren likvidacijski postupak koji će voditi likvidatorica Ana Ivanović umjesto dosadašnjeg direktora Marca Ferruzzija Balbija. Tvrtka je, prema podacima za 2022., imala 31 zaposlenog.

Milan Šebetić preuzeo je udjel Gordana Šebetića u ANTENALU iz istarskog Novigrada. Njih dvojica bila su još od 2011. ovlaštenici na manjinskom udjelu.

Zagrebački EKOMONT WELD SYSTEMS promijenio je naziv u EKOMONT PROJEKT.

Marin Hasanagić izašao je iz vlasničke strukture CENTRUM CONSTRUCTA iz Zagreba, pa je direktor Hrvoje Rigler ostao jedini vlasnik. 

Karel Secký nije više član Uprave STRABAGOVE tvrtke SAT SANIRANJE CESTA. Drugi član Uprave Damir Pocrnja imenovan je direktorom, a na toj mu se poziciji pridružila Maria Melichova.

Tvrtka za odvoz i zbrinjavanje jestivog ulja BIO ULJA iz Šibenika pripojila si je tvrtku kći SORDES.

KONČAR – DIGITAL preuzeo je vlasničke udjele u tvrtkama ADNET i KREANCA SUSTAVI. Ante Martinić ostao je na direktorskoj poziciji, na kojoj mu se pridružio član Uprave KONČARA – DIGITALA Stjepan Sučić. Vlatko Debeljuh nije više direktor ADNETA, Ivki Udovičić ukinuta je prokura u toj tvrtki, a Ivan Daidžić nije više član Uprave KREANCA SUSTAVA.

Dosadašnji član NO-a poljoprivredne zadruge POŠIP Ante Tomić novi je upravitelj umjesto Janka Jovanova. Dosadašnji član NO-a Nevenko Laus novi je predsjednik NO-a umjesto Miroslava Baničevića, a u NO su ušli i Alen Krajančić i Ivan Tomić.

Andrej Munivrana i Josip Željko Bašić imenovani su direktorima zagrebačkog ENVYJA umjesto Branimira Karačića.

Vlasnik i direktor OTANERA 25 iz Zaprešića Renato Tomac dodijelio je prokuru Lidiji Terek Tomac.

29. travanj 2024 08:43