Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Talanov Solvis preuzeo Vodopiju i postavio novu direktoricu, novi izazov za Helmuta Bračuna...

08. Studeni 2022.
Stjepan Talan  

Varaždinska tvrtka SOLVIS Stjepana Talana preuzela je vlasništvo nad tvrtkom VODOPIJA od Zvonka Vodopije, koji je napustio i mjesto prokurista u tvrtki. Marina Bača preuzela je direktorsku poziciju od Nevena Vodopije.

Helmut Bračun imenovan je novim predsjednikom Uprave zagrebačkog LASER INŽENJERINGA umjesto Anđelka Kaščela, koji je ostao član Uprave tvrtke. Josip Zrno i Leonardo Kaščel također su postali članovi Uprave, a Martina Buhin napustila je tu poziciju. Tomislavu Mršiću dodijeljena je prokura u tvrtki. Bračun je svojedobno bio menadžer u STYRIJINIM tvrtkama.

Vedran Rubeša napustio je mjesto člana Uprave ORADE ADRIATIC iz Cresa, na kojem je bio od 2014. godine.

Ivana Mehle postala je nova zamjenica predsjednika NO-a tvrtke HŽ CARGO umjesto Nikše Antice, a Diana Lukšić napustila je mjesto članice NO-a.

Damir Lukač, Andrija Lukač i Tomislav Filipović ušli su u vlasničku strukturu zagrebačke tvrtke TOP GAMES, koja sada ima pet suvlasnika.

Nives Novosel ukinuta je prokura u BHG BITUMENU ADRIA.

Malcolm Bulbeck napustio je mjesto člana Uprave splitskoga GOLAR VIKING MANAGEMENTA.

Denis Peloza postao je novi predsjednik NO-a pulske PLINARE umjesto Dalibora Brnosa, Miroslav Polak postao je njegov zamjenik umjesto Damira Škugora, a Ana Mikuljan Franković imenovana je članicom NO-a umjesto Anke Kolić.

Ivana Bobek napustila je mjesto članice Uprave tvrtke FRED BOBEK iz Vodica.

Davor Pinzan više nije član NO-a PULAPROMETA.

Ireni Grgić ukinuta je prokura u tvrtki DIVERTO.

Dominik Brkić postao je direktor tvrtke DEVOT SOLUTIONS.

Tvrtki MLADINA PLUS iz Jastrebarskog u vlasništvu PAGA CROATIA pripojena je tvrtka kći PODRUM MLADINA.

Siniša Jukopila postao je zamjenik predsjednika NO-a BARANJSKE ČISTOĆE iz Belog Manastira umjesto Aleksandra Kišćinala. Branko Radonjić i Ana Lazić postali su novi članovi NO-a, a Ivan Božić napustio je istu poziciju.

Laura Drndalovski preuzela je vlasnički udio Branka Drdalovskog u pulskom AGROPRODUKTU. Tvrtka ima ukupno 12 aktivnih suvlasnika.

SPOTSTUDIO Željka Zime potpuno je preuzeo vlasništvo nad CROATIA FILMOM od Željka Zime i Vesne Zime.

27. travanj 2024 21:01