Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vrdoljak postao član Uprave HPB-a, novi direktor u varaždinskom Univerzalu…

02. Listopad 2023.
Tadija Vrdoljakfoto Ratko Mavar

Tadija Vrdoljak imenovan je novi članom Uprave HRVATSKE POŠTANSKE BANKE.

Krunoslav Drožđek imenovan je novim direktorom varaždinskog UNIVERZALA umjesto Gorana Hlevnjaka.

DIV BRODOGRADNJA preuzela je vlasništvo od svoje tvrtke BRODOGRAĐEVNA INDUSTRIJA SPLIT nad splitskim BRODOGRADILIŠTEM SPECIJALNIH OBJEKATA.

BETON ZDRUG iz Općine Polača pripojen je HOLCIMU HRVATSKA.

Tvrtka NOVO GAMING preuzela je vlasništvo nad tvrtkom WETTPUNKT od Andreija Mokha Bogdanovicha i Gorana Šestana, koji je također napustio direktorsku poziciju u tvrtki. Samed Hadžiaganović i Nenad Budimir imenovani su novim direktorima, a Zdravku Mariću i Milanu Krniću dodijeljena je prokura u tvrtki. Hadžiaganović i Budimir imenovani su i direktorima u tvrtki VAL-NEK u vlasništvu WETTPUNKTA umjesto Šestana i Mokha Bogdanovicha.

Ivan Zubić imenovan je novim članom NO-a AUTOCESTE ZAGREB – MACELJ umjesto Milana Kralja.

Nizozemska tvrtka WHIRPOOL EURO HOLDINGS preuzela je vlasništvo nad zagrebačkim WHIRLPOOLOM CROATIA od tvrtke WHIRLPOOL EUROPE.

INSPIRE INVESTMENTS Krešimira Kukeca i Dinka Novoselca preuzeo je vlasnički udio austrijske tvrtke MAGRA u PIVOVARI DARUVAR.

EXCELSA NEKRETNINE iz dioničkog društva preoblikovane su u društvo s ograničenom odgovornošću, pa je dosadašnji jedini dioničar ADRIATIC INVESTMENT GROUP postao jedini vlasnik.

Bernardini Rotim Lovrić dodijeljena je prokura u OBALA GRUPI.

Dosadašnji prokurist zagrebačkog BENT EXCELLENTA Željko Jovčić imenovan je novim direktorom.

Bernarda Klanjac postala je suvlasnicom tvrtke KLANJAC.

Holger Schmidtmayr postao je novi direktor SAVSKE 32 umjesto Bernda Himmlera.

Nad tvrtkom DRAGON ADRIA provodi se postupak likvidacije. Za likvidatora je postavljen Boris Matić  umjesto direktora Simona Henryja Austina, a Philipu Hedleyju Bowcocku ukinuta je prokura.

Stoja Malenčić preuzela je vlasništvo i direktorsku poziciju u tvrtki LAGOA-LAGO od Dražena Ilijića.

Slovenska tvrtka JANUS TRADE, TRGOVINA IN STORITVE preuzela je vlasništvo nad zagrebačkom tvrtkom EVOL od Zorana Senčara, kojem se na direktorskoj poziciji pridružio Ervin Bočkaj. Barbari Jeraj ukinuta je prokura u tvrtki.

Anamarija Petričević postala je suvlasnica i direktorica tvrtke SESPO.

David Gregoraš preuzeo je vlasništvo i direktorsku ulogu u DG SPORTU iz Preloga od Dragice Domjanić, koja je preuzela ulogu prokuristice.

03. svibanj 2024 20:28