Tvrtke i tržišta
StoryEditor

Tvrtke i karijere: Vrdoljak samostalno preuzeo upravljanje Metal Productom, Calzedonijine promjene u Comprom plusu…

17. Listopad 2023.
Igor Vrdoljak, Barbara Vuković i Josip Tržec

Dosadašnji član Uprave METAL PRODUCTA iz Odre Igor Vrdoljak preimenovan je u jedinog direktora, a Uprava je ukinuta, pa su Barbara Vuković i Josip Tržec ostali bez svojih pozicija. 

Francesco Ruffoli i Dijana Češljaš imenovani su novim direktorima CALZEDONIJINE tvrtke COMPROM PLUS umjesto Jasne Prapotnik i Tamare Prešnjak.

Uprave tvrtki UNILINE i UNILINE GRUPA zaključile su Ugovor o podjeli (odvajanje s preuzimanjem), temeljem kojeg se tvrtka UNILINE podijelila i prenijela dio imovine, obveza i pravnih odnosa na UNILINE GRUPU.

Danijela Divljaković više nije na mjestu prokuristice tvrtke METIS iz Kukuljanova.

Božidaru Slobodnjaku ukinuta je prokura u virovitičkoj tvrtki BRANA.

Luka Primorac više nije direktor zagrebačkog TEPIH-CENTRA.

Goran Basarac imenovan je novim predsjednikom Uprave državne AGENCIJE ALAN umjesto Ivice Nekića, koji je ostao na mjestu člana Uprave umjesto Milana Kneževića.

Dosadašnji prokurist STRAUMANN GROUP ADRIATICA Bojan Galić imenovan je novim direktorom umjesto Draženka Galića, a Dini Popoviću dodijeljena je prokura.

Matko Vukušić imenovan je članom Uprave ludbreške tvrtke ACG EUROPE.

Dario Vrabec postao je član Uprave RESNIK-BETONA umjesto Dragutina Žugeca, koji se ujedno povukao i iz vlasničke strukture (držao je 25%), čime je HOLCIM (HRVATSKA) postao jedini vlasnik.

Ivan Žic postao je novi zamjenik predsjednika NO-a BRODOGRADILIŠTA PUNAT umjesto Erwina Leopolda Diecka, a Marijan Topolovec napustio je ulogu člana NO-a.

Igor Toljan imenovan je novim direktorom VODOPRIVREDE LONJA-ZELINA umjesto Zorana Crnekovića. Robert Laginja imenovan je novim predsjednik NO-a tvrtke umjesto Igora Vidmara, a Goran Večković njegovim zamjenikom umjesto Vlade Kruhaka. Hrvoje Gečević i Ivica Prelog postali su novi članovi NO-a umjesto Ivana Zadravca i Siniše Cerjanca.

INSPIRE INVESTMENTS preuzeo je vlasništvo nad varaždinskim CONELPLASTOM od Marka Varge.

25. travanj 2024 05:50