29. ožujak 2018.

Addiko Bank dobitnik šest ‘Transform Awards Europe 2018‘ nagrada

Addiko Bank dobitnik je šest ‘Transform Awards Europe 2018‘ nagrada koje se dodjeljuju za projekte najboljeg upravljanja brendovima i rebrendiranja, najkreativnije osmišljenog vizualnog identiteta, te za kvalitetno upravljanje ugledom, stoji u priopćenju za medije.

Šest nagrada u šest kategorija

Addiko Bank je s agencijom Prophet, koja je bila angažiranja na projektu rebrandinga Addiko Grupe, od stručnog žirija sastavljenog od 27 međunarodnih stručnjaka iz svijeta marketinga, oglašavanja, brendiranja, komunikacija i kreativnih direktora bila nominirana u šest kategorija i u svima je osvojila nagradu; zlato za ‘Najbolju kreativnu strategiju‘, ‘Najbolje rebrendiranje nakon procesa spajanja‘, ‘Najbolji razvoj brenda u sklopu repozicioniranja i predstavljanja nove misije i vizije‘, ‘Najbolji vizualni identitet u financijskoj industriji‘; srebro za ‘Najbolje korištenje vizualnih materijala‘; i broncu za ‘Najbolji strateški i kreativni razvoj novog brenda‘.

- Osvojiti jednu renomiranu nagradu je veliko priznanje i čast, ali osvojiti ih šest u međunarodnoj konkurenciji globalnih brendova kao što su: P&G, Intel, Danone, Siemens, Konica-Minolta, Harrods, ABB, BAT, Carlsberg, Bloomberg…je fenomenalno dostignuće na koje smo iznimno ponosni. Ove nagrade doživljavamo kao zadnje u nizu priznanja da je Addiko snažan brend prepoznatljivog vizualnog identiteta i kao potvrdu da smo odlično odradili projekt rebrendiranja. Također, one su nam i poticaj da svakim danom svojim klijentima i partnerima budemo još bolja, još jasnija, još jednostavnija i još izravnija banka, izjavila je Maja Čulig, direktorica Marketinga za Addiko Grupu.

>>>Tehnološko čudo: Addiko Bank otvorila prvu jedinstvenu digitalnu Express poslovnicu

Transform Awards‘ su globalne nagrade kojima se nagrađuje inovativnost, kreativnost i izvrsnost u upravljanju korporativnim i produkt brendovima. U Europi konkuriraju projekti iz 43 države, pri čemu se vrednuje strateški pristup, kvalitetan sadržaj, kreativnost i originalnost provedba, te ostvareni rezultati. Za ovogodišnje nagrade kandidirali su se svi projekti koji su započeti i zaključeni u razdoblju od svibnja 2016. i studenog 2017. godine.