Ukratko
StoryEditor

Alpha Grupa - Prava metoda za poboljšanje vašeg poslovanja

12. Svibanj 2016.

The Alpha Group, licencirana metoda iz Velike Britanije koja se prije godinu dana pojavila na hrvatskom tržištu nudi potpuno novi pristup za poboljšanje poslovanja malih i srednjih tvrtki. Posebnost ove metode je da svakom direktoru, vlasniku firme ili menadžeru odgovornom za rezultate omogućava konkretne promjene kroz jedan potpuno novi pristup.

Metoda je prepoznata u više od 25 zemalja svijeta i u zadnjih 10ak godina je u matičnoj zemlji pomogla velikom broju gospodarstvenika da udvostruče ili čak utrostruče parametre svog poslovanja. Metoda je strukturirana tako da svakom vlasniku ili direktoru omogućuje da se jednom mjesečno  fokusirano posveti strateški bitnim odlukama i promišlja o svim onim elementima koji će tvrtku učiniti uspješnijom.

Alpha Grupa djeluje kao svojevrsni upravni odbor gdje se razmjenjuju iskustva i pronalaze najbolja i vrlo konkretna rješenja za svakog vlasnika, po principu više ljudi više zna - uvažavajući 100 godišnje iskustvo prisutno na jednom mjestu. Umjesto ulaganja u često preskupe konzultantske usluge pridružite se iskusnim direktorima i vlasnicima firmi, iznesite svoj poslovni izazov te odaberite ponuđene odgovore i rješenja koja će najbolje funkcionirati u vašem okruženju.

Iskustva polaznika:

Stomatolog Dean Cekić, vlasnik Ordinacije Cekić: „ Pridružio sam se grupi  iz potrebe za dodatnim usavršavanjem menadžerskih vještina. Moje sudjelovanje u njezinu radu bitno je utjecalo na organizacijsku kulturu ordinacije. Izdvojio bih i networking kao bitan segment, no tu su i druge prednosti zbog kojih je metoda prepoznata i konstantno se širi.“

Pravnik Danijel Pribanić: „Već nakon prve radionice Alpha grupe dobio sam novi pogled na svoju situaciju odnosno svoj problem. Oduševio sam se spremnošću članova Alpha Grupe da mi pomognu u pronalaženju najboljih rješenja. S obzirom da su članovi iskusni direktori davali su mi rješenja na raznim razinama, od tehničkih  do motivacijskih. U svega sat vremena sam uspio svoja nedoumice provjeriti s osobama različitih struka i zanimanja, životnog i radnog iskustva te dobiti drugačije perspektive kojih se sam nisam dosjetio niti imao s kime provjeriti..“

Ukoliko ste otvoreni učiti iz iskustva iskusnih vođa sličnih Vama, spremni ste na značajne promjene i želite primijeniti drugačije pristupe u svojem poslovanju - pridružite nam se.

Kontakt:

Željka Putrić – Regionalni direktor Alpha Group Hrvatska, mob. +385 91 2855 550, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ivana Radić – Marketing manager, mob. +385 91 923 77 01, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

19. travanj 2024 23:03