Ukratko
StoryEditor

Anparo razveselio svoje zaposlenike Moontop benefitima

22. Siječanj 2024.
Petar Kaić, Anparo d.o.o.foto Ratko Mavar

Stara je izreka: zadovoljan zaposlenik jednako zadovoljni klijenti. U okolnostima rasta BDP-a, inflacije, izmjene Pravilnika o porezu na dohodak koji omogućuje više neoporezivih primanja, Anparo je odlučio povećati zadovoljstvo svojih zaposlenika i njihovu kupovnu moć implementacijom Moontop benefita.

Anparo posluje preko 15 godina i bavi se poslovima zaštite na radu, zaštite od požara te za poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije kao i zaštite okoliša i civilne zaštite.

image

Anparo d.o.o.

foto Ratko Mavar

U Anparu vole reći kako je prije svega njihov primarni zadatak tvrtkama dati točne i precizne informacije o obavezama koje proizlaze iz pozitivnih propisa te ih uputiti u načine na koji iste najjednostavnije mogu regulirati. Na taj način, sigurni su, grade odnos koji se zasniva na povjerenju i kvaliteti.

Više od 250 klijenata je dalo Anparu povjerenje u sigurnost i zdravlje svojih zaposlenika pa tako surađuju s Velocity Global, Urbing, Maidea, Kongsberg, Marsh, Devot, Galić, MediLab, Mihoković, Ali Kebab, Braun, Amadeus, Europa 92, Afrodite i mnogim drugim renomiranim klijentima.

Anparo kontinuirano unapređuje poslovanje s namjerom da klijentima ponudi što kvalitetniju i što potpuniju uslugu zasnovanu na znanju i povjerenju. A potvrdu kvalitete potkrjepljuju i ISO Certifikatima 9001, 27001, 45001.

image

Anparo d.o.o.

foto Ratko Mavar

- S obzirom da čovjek boravi trećinu života na radnom mjestu vjerujemo da tu možemo značajno djelovati na zdravlje čovjeka te time ujedno korisno djelovati i na zajednicu - izjavio je Petar Kaić, vlasnik i CEO Anpara.

Anparo je implementirao Moontop benefit program kao odličan ‘driver‘ za brzu, digitalnu i jednostavnu organizaciju benefita za svoje zaposlenike:

  • FLEXI BENEFIT PROGRAM – Anparo samostalno definira mjesečni ili godišnji budget, a zaposlenici biraju benefite, raspoređuju budget po benefitima i kreiraju wish listu prodajnih mjesta gdje žele koristiti benefite (npr. omiljeni restorani, trgovine, fitness i wellness centri, saloni, itd.)
  • 100 % AWARENESS I KORIŠTENJE – putem Moontop mobilne aplikacije Anparo brzo i jednostavno informira zaposlenike koji su im benefiti aktivirani, budget, a sami pregledavaju listu prodajnih mjesta i naravno jednim klikom koriste benefite
  • PREKO 7.000 EUR/GOD. NEOPOREZIVO – pored neoporezivih stavki koje su lako isplative u novcu (poput nagrade za radne rezultate i prigodne nagrade) putem Moontopa se može povući još jako puno (poput prehrane 1.800 EUR/god, 140 EUR/god dar u naravi, sistematski pregledi, dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje, topli i hladni napitci i slično)

Uz pomoć Moontop platforme, Anparo personalizira vlastiti benefit program tako da samostalno definira: listu zaposlenika koji sudjeluju u benefit programu, vrstu benefita koji su na raspolaganju zaposlenicima, te definira budžet za benefite.

Ako imate potrebu za uslugama zaštite na radu, zaštite od požara te za poslove dezinfekcije, dezinsekcije i deratizacije kao i zaštite okoliša i civilne zaštite ili biste željeli raditi s Anparom, pridružiti se timu, odnosno jednostavno saznati više, posjetite www.anparo.hr.

Sadržaj nastao u suradnji s Moontopom.

27. travanj 2024 06:28