Ukratko
StoryEditor

AutoZubak Neostar ponosni nositelj znaka BEST BUY AWARD

02. Srpanj 2018.

AutoZubak Neostar ovogodišnji je dobitnik oznake Best Buy Award Auto-Moto 2018/2019 Croatia za najbolji omjer cijene i kvalitete u auto-moto segmentu, u istraživanju koje je u Hrvatskoj provela međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association GmbH.

Upravo je AutoZubak Neostar, neovisna mreža servisa za vozila, u ispitanoj kategoriji od strane ispitanika prepoznat kao lanac koji pruža najbolju vrijednost za uloženi novac u Hrvatskoj.

>>>AutoZubak Neostar rabljena vozila od sada nude uvid u servisnu povijest jednim klikom

U istraživanju Best Buy Award Auto – Moto 2018/2019, hrvatskim vozačima motornih vozila, trenutnim vlasnicima vozila te potencijalnim kupcima vozila kao i ostalim entuzijastima i zaljubljenicima u automobilizam, postavljeno je sljedeće pitanje otvorenog tipa: "Navedite naziv nezavisnog lanca servisa za vozila, koji po vašem osobnom iskustvu ili iskustvu vaših bližnjih nudi najbolji omjer cijene i kvalitete na hrvatskom tržištu".

Najveći broj odgovora ispitanika bio je: AutoZubak Neostar.

>>>AutoZubak Neostar slavi 4 godine i srušio je rekord od 11 tisuća dnevnih posjeta korisnika

Ovo priznanje za AutoZubak Neostar ne predstavlja samo nagradu već i poticaj, ali i obavezu, da i ubuduće nastavi s kvalitetnim radom.

19. travanj 2024 21:15