Ukratko
StoryEditor

Berlitzovi jezični seminari pripremit će vas za komunikaciju sa stranim partnerima

06. Lipanj 2018.

Ove godine Berlitz Zagreb dvostruko slavi: 140 godina Berlitza i 20 godina svoga postojanja u Zagrebu. Kao lider na globalnom i domaćem tržištu, Berlitz je tijekom tih godina pomogao milijunima ljudi da sa sigurnošću i samopouzdanjem progovore strane jezike te ostvare svoje privatne i poslovne ciljeve. Utemeljitelj Berlitz metode, Maximilian Berlitz, daleke je 1878. godine predstavio novi način podučavanja jezika – osmislio je komunikacijsku metodu bez jezika posrednika.

140 godina dug razvojni put Berlitz je doveo na vodeću poziciju u podučavanju jezika u više od 70 zemalja. Danas, 140 godina kasnije, Berlitz se i dalje razvija svojim inovacijama te redovito dodaje nove usluge kako bi zadovoljio brzorastuće promjene i potrebe.

>>>Škole stranih jezika: Traže se profesori švedskog, danskog i norveškog koji se još nisu iselili

Ovaj put predstavljamo vam Berlitzove jednodnevne tematske seminare. Stručnjak ste u svome području i uspješni ste. Imate novog kupca iz Londona i posao sad treba odraditi na engleskom jeziku. Prezentaciju, pregovaranje, ručak uz puno poslovnih i društvenih tema. Postavljeni ste za voditelja projektnog tima, sretni ste, oduvijek ste to željeli, ali ima jedan problem – posao treba odraditi na njemačkom jeziku. Ili francuskom.

Ne brinite, ne odustajte od svojih snova – Berlitz ima rješenje! Berlitzovi tematski jezični seminari besprijekorno će vas pripremiti za komunikaciju sa stranim partnerima, klijentima ili kolegama o specifičnim temama i situacijama u kojima vam je potreban strani jezik.

Povodom 140. rođendana Berlitza ostvarite i posebne rođendanske popuste. Kontaktirajte ih ili se prijavite na Berlitz web stranici.

18. travanj 2024 11:56