Ukratko
StoryEditor

Blagdanski popusti na BMW vozila spremna za isporuku odmah: Odvezite svoj novi BMW već danas

22. Studeni 2023.
Približava nam se najljepši dio godine i vrijeme je darivanja. Tomić & Co. pripremio je najbolje BLAGDANSKE POPUSTE i vozila koja su spremna za ISPORUKU ODMAH. Ispunite svoje želje uz NAJBOLJE POGODNOSTI.

Tomić & Co. nudi odlične pogodnosti za kupnju odmah dostupnih BMW automobila. Posebni popusti za kupnju lagerskih modela vrijede isključivo za vozila isporučena do 31. prosinca 2023. Bogati paketi opreme, značajne uštede, a povodom  obilježavanja 30 godina uspješnog poslovanja, tvrtka Tomić & Co., generalni zastupnik BMW vozila u Hrvatskoj, iskazuje iznimnu brigu i zahvalnost svim svojim kupcima te za svako ugovoreno BMW vozilo u 2023. godini poklanja BMW REPAIR INCLUSIVE (BRI) paket  produženo jamstvo u trajanju od 4 godine ili 200.000 kilometara (ovisno što prije nastupi).

Za kupnju legendarne ‘trojke‘ Tomić & Co., u suradnji s dugogodišnjim partnerom Allianz osiguranjem, prvih 30 kupaca BMW-a serije 3 daruje s policom osiguranja Moj auto – ComfortUz obvezno osiguranje od automobilske odgovornosti polica pruža pravnu zaštitu tj. pokriva troškove obrane vozača u slučaju izazivanja prometne nesreće, pomoć na cesti u slučaju nezgode ili kvara na vozilu te osiguranje vozača i putnika od nezgode. Osiguranje motornih vozila Moj auto odlikuje se brzom obradom odštetnih zahtjeva koje je potpuno digitalizirano, baš kao i ugovaranje polica osiguranja.

Kultna ‘trojka‘ sportska je limuzina rođena za uživanje u vožnji. BMW serije 3 nudi izvanrednu dinamiku vožnje i sveobuhvatnu, tehnološki modernu podršku za vozača u sportskom dizajnu. Iskusite spoj vrhunske i bogate opreme s modernim digitalnim inovacijama, a potpuno zadovoljstvo u vožnji je zajamčeno.

Svi kupci električnih modela iX1, iX3 i iX dobivaju VOUCHER 5.500 EUR/41.439,75 KN i dodatne popuste. Otkrijte BMW-ovu ponudu električnih automobila i uživajte u neponovljivom iskustvu vožnje. Sto posto električni. Sto posto zadovoljstvo u vožnji. Sto posto BMW.

U ponudi je ograničen broj vrhunskih BMW automobila, a za koji god model se odučili, nećete pogriješiti jer je riječ o jedinstvenoj prilici za kupnju koja se ne propušta.

Iskoristite ovu izvrsnu priliku i posjetite Tomić & Co. salone u Zagrebu, Zadru, Rijeci, Splitu, Osijeku i Puli ili saznajte više na BLAGDANSKI POPUSTI NA BMW VOZILA.

Posebni popusti za kupnju lagerskih modela (uključujući i električne) vrijede isključivo za lagerska vozila isporučena do 31. prosinca 2023.

23. travanj 2024 14:38