Ukratko
StoryEditor

BTravel postao službena agencija Europskog paraodbojkaškog saveza

29. Svibanj 2018.

Turistička agencija BTravel sklopila je ovih dana ugovor o suradnji s Europskim paraodbojkaškim savezom (PARRA VOLLEY EUROPA, PVA), te je time postala njena službena putnička agencija za naredni period od 4 godine. BTravel je ovim potpisivanjem ujedno postao i prva hrvatska agencija jednog europskog sportskog saveza.

Potpisivanje ugovora održano je u sklopu međunarodnog ‘Otvorenog prvenstva Zagreba‘ u sjedećoj odbojci, a koje je bilo organizirano povodom 20 godina osnutka OKI Zagreb (Odbojkaški klub invalida Zagreb). Ugovor su potpisali predsjednik PVE Branko Mihorko, koji je istovremeno i izbornik reprezentacije Slovenije, i predsjednik Uprave BTravel agencije Dalibor Bilić.

>>>HTZ-ov spot Ambasadori hrvatskog turizma osvojio Travel Video Awards

Zajednička suradnja uključivat će podršku BTravel agencije Europskom paraodbojkaškom savezu u smislu organizacije svih vrsta putovanja, putovanja na sportske pripreme i razna druga natjecanja, organizaciju avionskih karata, hotela, transfera i slično, kao i podršku PVE-u u organizaciji njihovih događanja.

- U budućnosti planiramo povećanje broja PVE službenih natjecanja, a kao posljedica toga i češća putovanja nominiranih službenih osoba. U tu svrhu izabrali smo BTRAVEL iz Zagreba, turističku agenciju koja se nameće tržištu kao jedna od vodećih putničkih agencija na ovom području Europe (uredi u Ljubljani I Beogradu) i koja u svojoj ponudi posebnu pažnju posvećuje sportu i organizaciji sportskih putovanja. Ovim putem zahvaljujem i na dosadašnjem uloženom trudu koji je BTravel ponudio za nadolazeći PVE Strategy Dialogue koji će se održati u listopadu 2018. u sv. Martinu na Muri (Hrvatska), izjavio je prilikom potpisivanja ugovora Branko Mihorko, predsjednik Europskog paraodbojkaškog saveza.

>>>Putničke agencije u 2017. u Hrvatsku dovele 2,2 milijuna stranih turista

Potpis ugovora sa Europskom Paravoley federacijom je samo nastavak razvoja kompanije u segmentu sportskog turizma na tržište Europe koji smo si postavili na samom početku. Uvjeren sam da ćemo zajedno na partnerskim osnovama pomoći razvoju PVE u svim segmentima, naglasio je tom prigodom Dalibor Bilić, predsjednik Uprave BTravel agencije.

- Izuzetno sam ponosan na činjenicu da je naša agencija potpisala prvi ugovor sa jednom sportskom organizacijom na europskom nivou. Osnovni razlog mog dolaska u BTravel je bio širenje poslovanja na tržište Europe što se ovim ugovorom počelo i realizirati, istaknuo je i Ante Ančić, novi direktor sportskog razvoja BTRavel-a.

26. travanj 2024 06:56