Ukratko
StoryEditor

Callidus ustanova za obrazovanje odraslih osoba

01. Rujan 2016.

Osluškujući potrebe tržišta, pravodobno reagiramo na nove trendove vezane uz potrebe suvremenoga tržišta rada kreiranjem posebnih programa. Svi su naši programi aktualni, raznoliki i usmjereni ka stalnome razvoju vaših znanja i kompetencija potrebnih na dinamičnome tržištu rada. Paleta naše ponude raznolika je i, osim u Hrvatskoj, naše programe nudimo u regiji. Polaznicima smo omogućili pohađanje ciljanih edukativnih programa koji su u skladu s hrvatskim standardima koje je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta. Sve programe Callidus – Ustanove za obrazovanje odraslih odobrilo je Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske. U skladu s hrvatskim standardima i Zakonom o obrazovanju odraslih Callidus polaznicima nakon završene edukacije omogućuje stjecanje Uvjerenja o usavršavanju ili osposobljavanju te upis usavršenog zvanja u e-radnu knjižicu.

Naša strateška područja obrazovanja jesu: • Menadžment i poduzetništvo • Poslovanje i financije • Osobni razvoj • Turizam i gastronomija • Građevinarstvo

Ustanovu unapređujemo i inovativnim te suvremenim pristupom edukaciji kroz platformu za vođeno učenje.

Karakteristike te platforme jesu: • kontrola izrađenoga nastavnog materijala prema metodološkim standardima i ishodima učenja odobrenog kurikuluma • provedba edukacije uz pomoć jednostavne i intuitivne kolaboracijske platforme • dostupnost svih nastavnih materijala koje su izradili predavači i mentori • komunikacija između predavača i polaznika edukacije koja je omogućena različitim platformama jer ce biti implementirane aplikacije mreže i tableta • komunikacija između mentora i polaznika tijekom cjelokupne provedbe edukacijskog programa • personalizirani pristup svakom korisniku • softver koji omogućuje praćenje napretka svakog polaznika edukacije: o Analitika bazirana na aktivnosti svakog polaznika pojedinačno o Assessments o Raspored sati • praćenje ukupne statistike na razini cijelog projekta.

Uloga Callidusa u suvremenome procesu učenja – što nudimo?

Naši se polaznici pri prvom susretu s našom obrazovnom ustanovom upoznaju s modernim praksama i procesima učenja kroz sve etape obrazovnog procesa: od prve informacije i upisa do primitka certifikata o osposobljavanju za traženi profil.

Naši programi osposobljavanja i edukacije uz visoku kvalitetu nastave i predavača polaznicima jamči i kratko vrijeme u kojemu će postići jasno zadane ciljeve željenog programa i postići definirani napredak.

Konačni je cilj naših polaznika dobivanje nacionalne kvalifikacije i stručnih kompetencija kako bi bili konkurentni na tržištu rada.

Stručno obrazovanje temeljeno na kompetenciji (brzom i učinkovitom osposobljavanju kadra koji po potrebi može uskočiti u različite poslovne zadatke i projekte) omogućuje  ustanovi Callidus da izradi plan kurikuluma temeljen na kompetenciji kao ključnoj odrednici.  U prilici smo da u skladu s primjerima iz prakse za vas kontinuirano razvijamo nove obrazovne intervencije temeljene na kompetenciji, da za vas istražujemo i provodimo sve podsustave, da nudimo cjelovitu poduku temeljenu na kompetenciji te da razvijamo menadžment temeljen na kompetenciji i razvoju kadra.

Jamstvo naše kvalitete postaje standard kroz sve procese učenja, edukacije i razvoj poslovnih vještina, a naši polaznici dobivaju sigurnu okolinu koja ima precizno definiran cilj – osposobiti i usavršiti kandidata za željeni poslovni profil.

Više o ovome pročitajte OVDJE.

26. travanj 2024 12:30