Ukratko
StoryEditor

cargo-partner Zagreb otvorio novi ured u Sky Office-u

11. Ožujak 2019.

Od prosinca 2018. godine, cargo-partner otvorio je novi ured u poslovnoj zgradi Sky Office u Zagrebu kako bi zadovoljio sve veće zahtjeve kupaca. Novi ured je strateški smješten u zapadnom dijelu grada Zagreba, u neposrednoj blizini postojećeg glavnog sjedišta cargo- partnera u Zagrebu, što je ujedno udaljeno 20 minuta od Zračne luke Franjo Tuđman. U novom uredu je uprava, kao i odjel financija.

U protekloj godini cargo-partner bilježi porast od gotovo 15% u cestovnom prijevozu u/iz Hrvatske. Kako bi bolje zadovoljila rastuće zahtjeve svojih kupaca u regiji, međunarodna prijevoznička i info-logistička tvrtka otvorila je novi ured u Zagrebu i ujedno pojačala frekvencije između Austrije i Hrvatske.

Direktor Zoran Starčević objašnjava motivaciju za otvaranje nove lokacije: „Zbog sve veće potražnje za cestovnim prijevozom, trebali smo više prostora za smještaj naših timova. Naše pošiljke u cestovnom prijevozu porasle su za 15% u protekloj godini i očekujemo da se taj trend nastavi i u narednim godinama. Novi ured na suvremenoj poslovnoj lokaciji omogućiti će nam da još učinkovitije doprinesemo našim klijentima.“

Osim toga, cargo-partner je pojačao frekvencije cestovnog prijevoza zbirnog i djelomičnog tereta između Austrije i Hrvatske, sada nudi redovite polaske do pet puta tjedno. Uz opsežnu mrežu i odabrane kvalitetne prijevoznike, cargo-partner osigurava uslugu koja uključuje rješenja prijevoza od vrata do vrata, kao i praćenje pošiljaka u stvarnom vremenu uz pomoć online SPOT platforme. Za hitne isporuke, cargo-partner nudi posebna rješenja sa svojom paletom EMERGENCY usluga.

cargo-partner je prisutan u Hrvatskoj od 1996. godine i trenutno ima više od 70 zaposlenika u zemlji, nudeći cijeli niz zračnih, pomorskih, cestovnih i info-logističkih rješenja iz svoja četiri ureda u Zagrebu i Rijeci. Posebna prednost cargo-partnera u Hrvatskoj je kompetencijski centar za transport živih životinja. Ujedno cargo-partner je prvi prijevoznik u regiji jugoistočne Europe koji je certificirani član Međunarodne udruge za kućne ljubimce i prijevoz životinja (IPATA). Za potrebe hrvatskog tržišta, cargo-partner sada nudi web- stranicu na hrvatskom jeziku kako bi klijentima lakše i kvalitetnije omogućio pristup uslugama.

cargo-partner je privatna info-logistička tvrtka s potpunom uslugom koja nudi sveobuhvatan portfelj rješenja za zračni, pomorski, kamionski prijevoz i skladištenje. Više od trećine stoljeća iskustva u informatičkoj tehnologiji i optimizaciji opskrbnog lanca, tvrtka izrađuje prilagođene usluge za široku paletu industrija kako bi stvorila konkurentne prednosti za svoje klijente širom svijeta. cargo-partner je osnovan 1983. U 2017. godini bilježi ostvaren promet od 700 milijuna EUR s 3.000 zaposlenika širom svijeta. Godine 2018. cargo-partner grupacija je proslavila 35. obljetnicu.

22. travanj 2024 15:53