Ukratko
StoryEditor

CEPOR nudi specijalistički edukativni modul namijenjen isključivo polaznicima iz financijskih institucija

21. Veljača 2017.

CEPOR Centar za politiku razvoja malih i srednjih poduzeća i poduzetništva, neovisni policy centar koji se bavi problematikom malih i srednjih poduzeća u Hrvatskoj, u suradnji s EFSE DF  – European Fund for Southeast Europe, Development Facility (Europski fond za jugoistočnu Europu) organizira radionice usmjerene na jačanje kapaciteta predstavnika financijskih institucija u poslovanju s klijentima iz sektora malih i srednjih poduzeća. U sklopu navedenog programa bit će održane sljedeće radionice:

- Analiza financijskih izvješća i drugih informacija o poslovanju poduzetnika     -   2. ožujka 2017. - Upravljanje poslovnim rizicima                                                                                    -   23. ožujka 2017. - Izrada i upravljanje realizacijom strategija i poslovnih planova                            -   5. travnja 2017. - Investicije, planiranje i upravljanje realizacijom investicijskih projekata           -   4. svibnja 2017. - Razvoj i upravljanje izvrsnošću                                                                                     -   18. svibnja 2017. - Restrukturiranje                                                                                                               -   8. lipnja 2017.

Radionice će provoditi Nikola Nikšić savjetnik za menadžment (CMC) i ovlašteni računovođa. Od ukupno 35 godina radnog staža, 25 godina je radio na pozicijama menadžera za upravljanje strategijom, financijama i računovodstvom te kontrolingom. Od toga 12 godina u međunarodnim sustavima (WLW, Bisnode). Paralelno s poslovima operativnog menadžmenta i konzaltinga, dugi niz godina bavi se poslovnom edukacijom (više od 200 otvorenih i in-house radionica i predavanja).

Organizacija radionica sufinancirana je sredstvima EFSE DF – European Fund for Southeast Europe, Development Facility.

Jednodnevne radionice će se održati u trajanju od 9.00 do 16.00 sati, u zgradi Ekonomskog instituta Zagreb, Trg J.F. Kennedya 7, Zagreb. Detaljnije informacije dostupne su na www.cepor.hr.

23. travanj 2024 16:48