Ukratko

Coca-Cola predstavila novu vodu inspiriranu oblacima – Smartwater

Avatar
Autor promo

Oblaci, bijeli i mekani poput jastuka, neprestano nas nadahnjuju svojom pojavom. Oni su inspirirali i kompaniju Coca-Cola pri osmišljavanju novoga proizvoda koji se pojavio na domaćem tržištu, vode Smartwater. Ta voda inspirirana oblacima, kao što joj i samo ime govori, napravljena je pametno. Oblaci nastaju kada voda isparava i kondenzira se te se potom pretvara u kišu. Sličnim postupkom nastaje i voda Smartwater, čista poput prve kišne kapi. Ovim proizvodom Coca-Cola ponovno potvrđuje predanost inovacijama i suvremenim tehnologijama.

>>>Stanica 50: Coca-Cola otvara tri studentska središta vrijedna više od milijun kuna

Njezin je nastanak najjednostavnije usporediti s prikazom hidrološkoga ciklusa s kojim smo se susreli u školi. Pet je koraka u proizvodnom procesu vode Smartwater od izvora do boce: filtriranje, isparavanje, kondenziranje, dodavanje mineralnih soli i dodatno filtriranje. Coca-Cola je proizvela prvu vodu na svijetu pretvorenu u paru, a istodobno je pri kondenzaciji dodala i mineralne soli koje joj daju dodatnu svježinu. Pitate se sigurno koje se mineralne soli koje dodaju i vodu Smartwater čine tako osvježavajućom. Nezaboravan okus daju joj magnezijeve, kalijeve i kalcijeve soli jer upravo te mineralne soli jamče dodatnu konzistenciju i svježinu.

Voda idealna za užurban način života

Danas svi živimo ubrzanim životom. Način života i rada mijenja se ukorak s tehnologijom, a što više tehnologija upotrebljavamo, čini se da imamo sve manje vremena za sebe i svoje zdravlje. Zato je za sve mlade, urbane, moderne, ambiciozne i znatiželjne Coca-Cola osmislila idealno rješenje za užurban način života. Naime, voda je iznimno važna za zdravlje organizma jer čak dvije trećine našeg organizma čine tekućine. Pravilna hidratacija organizma pritom ne znači samo piti vodu kad smo žedni, vodu se preporučuje uvijek imati pri ruci. Nepogrešivo svježeg okusa Smartwater je apsolutni hit za svakodnevnu hidrataciju.

>>>Coca-Cola lansira nove AdeZ ‘napitke za život’

Smartwater sa svojim nutritivnim sastavom bez kalorija, masti, soli, ugljikohidrata i proteina dolazi u praktičnoj premium boci koja se ističe svojim elegantnim i modernim dizajnom. Jednostavno divna, divno jednostavna, s njome nećete ostati neprimijećeni. Dolazi u dvjema verzijama ambalaže, u manjoj boci od 600 ml i većoj od 1100 ml, i tako postaje najbolji suputnik pri odlasku na sportsku aktivnost, posao ili putovanje. Voda Smartwater učinit će život lakšim i pametnijim svim odvažnim ljudima koji su u potrazi za novim trendovima i uzbudljivim trenutcima.

Smartwater su već odabrale mnoge poznate osobe diljem svijeta. Poznata holivudska glumica Jennifer Aniston, koja u ispunjenom rasporedu uvijek nastoji pronaći i vremena za sebe, vodu Smartwater opisala je kratko i jasno: „Ona je nadahnuta i nadahnjuje.“ U SAD-u i Velikoj Britaniji voda Smartwater je već pozicionirana kao broj jedan premium brend koji odiše inovacijama, prestižom i stilom. Žedni ste novosti? S vodom Smartwater nećete pogriješiti i zato odaberite pametno.

Nutritivna tablica

Nutritivna vrijednost u 100 ml:

  • energija: 0 kJ / 0 kcal
  • masti: 0 g
  • od kojih zasićene masne kiseline: 0 g
  • ugljikohidrati: 0 g Classified – Confidential
  • od kojih šećeri: 0 g
  • proteini: 0 g
  • sol: 0 g.

Za više informacija pratite nas na webu i našim društvenim mrežama: Facebooku i Instagramu.

Komentari