Ukratko
StoryEditor

CorvusPay – inovacija i sloboda u svijetu plaćanja

23. Studeni 2023.
Digitalno plaćanje nezaobilazan je dio suvremenog načina života i poslovanja. Sigurne i jednostavne usluge pružatelja platnih usluga ključne su kako bi korisnici mogli s povjerenjem i brzo obavljati transakcije putem digitalnih platformi. Upravo na ovim elementima temelji se uspjeh i rast digitalnih plaćanja, gdje se CorvusPay dokazao kao tržišni lider u regiji.

Tvrtka CorvusPay, jedan od vodećih pružatelja platnih usluga na hrvatskom tržištu, nedavno je prošla kroz transformaciju kako bi najavila ulazak u novu fazu svog poslovanja i učvrstila poziciju predvodnika u inovacijama u paytech industriji. Kroz redizajn korporativnog identiteta i razvoj inovativne multifunkcionalne platne platforme, CorvusPay postao je sinonim za sigurnost, slobodu i opuštenost u plaćanjima te svojim korisnicima poručuju: ‘Dobro došli u zonu slobodnijih plaćanja‘.

Nova era plaćanja

U svijetu ubrzanog razvoja tehnologije i neprekidnih promjena u načinima kako kupujemo i plaćamo, CorvusPay uspješno se prilagođava novim izazovima i očekivanjima kako online trgovaca tako i potrošača. Rebranding tvrtke predstavlja iskorak u njihovoj ambiciji da postanu centralna točka na tržištu plaćanja, povezujući trgovce i kupce kroz sve kanale i pružajući dodatnu vrijednost svojoj usluzi. 

– Ključ uspješne usluge plaćanja je u stvaranju besprijekorna korisničkog iskustva u kojem je sve intuitivno i razumljivo, bez ikakvih zapreka i nepotrebnih komplikacija. Čin samog plaćanja postaje gotovo neprimjetan, obavlja se brzo i jednostavno, stavljajući veći fokus na uživanje u samom iskustvu kupnje i ostavljajući više vremena za druge stvari u životu – istaknuo je Damir Gužvinec, direktor tvrtke.

Rebranding CorvusPaya naglašava tvrtkinu posvećenost inovacijama, sigurnosti i kvaliteti, uzimajući u obzir trendove i zahtjeve tržišta. Novi vizualni identitet i usmjerenje pomažu istaknuti njihovu ulogu lidera na tržištu plaćanja te svjedoče o sposobnosti prilagođavanja tvrtke raznolikim potrebama i zahtjevima trgovaca i kupaca diljem regije.

– Jedna od zanimljivih novosti koju uvodimo je maskota po imenu Edgar. Edgar je simpatična, zabavna i mudra ptica, koja korisnicima na jednostavan način približava novosti vezane uz naše usluge, plaćanja i eCommerce tržište općenito. Njegov je zadatak informirati i pomagati, kako bi plaćanja bila što jednostavnija, a život slobodniji. Corvus na latinskom znači gavran, pa je ideja za Edgara došla spontano – pojašnjava Gužvinec.

Sigurna i moderna platforma

Predanost praćenju trendova i zahtjeva korisnika vidljiva je u konstantnom ulaganju u unaprjeđenje platforme za plaćanje.

– Nova faza poslovanja donosi još više inovacija koje će olakšati i ubrzati procese plaćanja. Naša platforma, u potpunosti razvijena in-house, jamči visoku stabilnost i najvišu razinu sigurnosti, pri čemu se konstantno prilagođavamo potrebama naših korisnika. Ulaganjem u unaprjeđenje naše platforme za plaćanje i u rebrending, s ciljem kreiranja jednostavnog, brzog i čistog korisničkog iskustva na svim kanalima, pružamo korisnicima usluge koje ih intuitivno vode kroz proces plaćanja, a da se pritom uvijek osjećaju sigurno i slobodno – istaknuo je Gužvinec.

CorvusPay usluga prisutna je na tržištu više od deset godina. Osim u Hrvatskoj, tvrtka uspješno posluje u regiji i drugim zemljama EU, naročito u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Makedoniji. Imaju više od tri tisuće trgovaca na sustavu i iz godine u godinu bilježe rast u poslovanju, u prosjeku više od 40 posto, što ukazuje na njihovu vodeću poziciju, osobito u eCommerce segmentu.

CorvusPay je licenciran kod HNB-a za pružanje usluge iniciranja plaćanja i kartični prihvat. Suradnja s velikim brojem banaka iz različitih zemalja omogućava trgovcima korištenje CorvusPay usluge na različitim tržištima, uz jedinstvenu integraciju.

– Naš tim čine stručnjaci iz IT i financijskog sektora, a radi širenja opsega poslovanja u stalnoj smo potrazi za novim zaposlenicima, kojima nudimo niz pogodnosti, od stimulirajućih primanja i mogućnosti napredovanja do rada u ugodnom i poticajnom okruženju, vodeći računa o balansu poslovnog i privatnog života – izjavio je Gužvinec.

Prva opcija za trgovce i kupce kad je riječ o brzim i sigurnim transakcijama

CorvusPay poziva trgovce koji još ne koriste njihove usluge da polete u ‘zonu slobodnijih plaćanja‘, u kojoj se svaka transakcija odvija brzo, sigurno i bez stresa. Neprekidna potraga za inovacijama osigurava CorvusPayu lidersku poziciju u segmentu digitalnih plaćanja i čini ga ključnim igračem u paytech industriji.

25. travanj 2024 04:34