11. listopad 2017.

Croatia Airlines nudi povoljnije cijene aviokarata za Barcelonu i Lisabon

Croatia Airlines, u sklopu mjesečne akcije u listopadu, nudi vam povoljnije cijene aviokarata za Barcelonu i Lisabon. Povratne aviokarte za izravne letove iz Zagreba u Barcelonu možete kupiti po cijeni već od 139 eura, a za letove iz Zagreba u Lisabon već od 157 eura.

Novost je da će Croatia Airlines u ta nezaobilazna turistička odredišta, atraktivna u sva godišnja doba, letjeti veći dio godine. Možete otputovati u Barcelonu četvrtkom i nedjeljom do 7. siječnja te uživati u osobitostima arhitektonskih zdanja, shoppingu i noćnom životu.

>>>Krešimir Kučko ‘prihvatio novi izazov’, podnio ostavku na mjesto šefa Uprave Croatia Airlinesa

Vrijedi posjetiti i Lisabon, ponedjeljkom i petkom do 8. siječnja, jer taj grad nazvan je Kraljicom mora i jedna je od najljepših europskih prijestolnica. Promotivne cijene odnose se na aviokarte kupljene preko web stranice i uključuju prijevoz jednog komada ručne prtljage do 8 kg koji omogućuje novi tarifni razred FlyEasy, pristojbe zračnih luka i naknadu za izdavanje karte (TSC).

Stoga posjetite www.croatiaairlines.hr ili m.croatiaairlines.hr, pratite mjesečnu akciju Pogledaj u oblake i odaberite svoju destinaciju!