Ukratko
StoryEditor

DHL Express najavljuje nove cijene za 2024. godinu u Hrvatskoj

29. Rujan 2023.
Srebrenka Saksfoto Ratko Mavar

DHL Express, vodeći svjetski pružatelj usluga međunarodne ekspresne dostave, danas je objavio nove cijene koje će stupiti na snagu 1. siječnja 2024. Povećanje cijena u Hrvatskoj iznosit će 7,9 posto, a također će biti prilagođen broj usluga i nadoplata.

– Globalna makroekonomska situacija počela se stabilizirati iako je i dalje prisutna određena doza nesigurnosti. U ovim nepredvidivim vremenima, pružamo stabilne i pouzdane usluge svim našim korisnicima diljem svijeta – ističe Srebrenka Saks, direktorica DHL Expressa Hrvatska.

– Godišnja prilagodba cijena omogućava nam ulaganja u unaprjeđenje rješenja, povećanje fleksibilnosti u našoj mreži i usredotočenost na odgovornost za okoliš kako bismo nastavili pružati dugoročna i održiva logistička rješenja – dodaje Saks.

Cijene se u DHL Expressu prilagođavanju na godišnjoj razini uzimajući u obzir inflaciju, fluktuaciju tečaja te administrativne troškove povezane s regulatornim i sigurnosnim mjerama.

Nacionalne i međunarodne vlasti redovito ažuriraju ove mjere u više od 220 zemalja i teritorija u kojima posluje DHL Express. Ovisno o lokalnim uvjetima, prilagodbe cijena će varirati od zemlje do zemlje.

27. travanj 2024 17:11