Ukratko
StoryEditor

Digitalno plaćanje pri preuzimanju Overseas Express paketa!

03. Ožujak 2023.
Jednostavno i brzo digitalno plaćanje za kvalitetnije korisničko iskustvo

Overseas Express uveo je opciju digitalnog plaćanja za sve svoje korisnike u svrhu podizanja kvalitete korisničkog iskustva te dodatne optimizacije dostavnih procesa. Digitalno plaćanje putem sigurnog sustava za online autorizaciju kreditnih kartica u realnom vremenu nudi široku lepezu usluga i razne pogodnosti, a plaćanje prilikom preuzimanja pošiljke nikada nije bilo brže i jednostavnije.

Od sada korisnici mogu odabrati opciju plaćanja koja im najviše odgovara. Uz plaćanje pouzećem, sada je moguće i jednokratno online plaćanje Mastercard®,  Maestro® i Visa® karticama, ali i pomoću digitalnih novčanika Aircash i KEKS Pay.

Kako digitalno plaćanje funkcionira?

Primatelj OEX pošiljke dobit će obavijest o očekivanoj isporuci paketa i poveznicu kako bi mogao izvršiti plaćanje odmah ili prije dolaska našeg dostavljača. Plaćanje je moguće jednom od sljedećih kartica: Maestro, Mastercard i Visa. Ako primatelj odluči platiti pošiljku putem digitalnog sustava, dostavljač će automatski na skener dobiti informaciju o izvršenom plaćanju, a time je sam proces dostave ubrzan i pojednostavljen. Primatelj se može i pri samom preuzimanju pošiljke odlučiti za digitalno plaćanje, te može koristiti i digitalne novčanike AIRCASH ili KEKS Pay.

Overseas Express konstantno ulaže u unapređenje usluga te smo proveli sveobuhvatnu digitalizaciju procesa dostave i svi dostavljači u Hrvatskoj opremljeni su pametnim skenerima. Digitalizacijom su omogućena brojna digitalna rješenja, a digitalno plaćanje je jedno od njih. Kroz sustavni razvoj digitalnih usluga Overseas Express kao jedna od vodećih dostavnih službi u Hrvatskoj pokazao je spremnost u praćenju trendova i prilagođavanju zahtjevima tržišta.

27. travanj 2024 06:05