Ukratko
StoryEditor

Dine IN Style - pojačanje adventu u Zagrebu

23. Studeni 2016.

Dine IN Style ekskluzivna je serija večera na kojoj će posjetioci imati priliku kušati specijalne menije poznatih zagrebačkih chefova osmišljene samo za ovu prigodu i sljubljena s Korlatskim vinima po specijalnim cijenama

Zagrebu, prepoznatom kao jednom od najuzbudljivijih „adventskih gradova“ daruje se još jedan originalni događaj Dine IN Style, ekskluzivna serija večera na kojoj ćete imati priliku kušati specijalne menije poznatih zagrebačkih chefova osmišljene samo za ovu prigodu i sljubljene s Korlat vinima po specijalnim cijenama. U projektu sudjeluje top šest zagrebačkih restorana: Takenoko, Time, Boban, Apetit, Vinodol, Johann Franck i slastičarna Chokolat. Ova manifestacija traje od 25. 11. do 2. 12. Korlat vina predstavljaju uzbudljiv projekt koji će oduševiti sve gurmane ali i one koji će to tek postati, a sljubljena u rukama ponajboljih zagrebačkih chefova pružit će posve nove doživljaje.

U Takenoku (26. studenog) gosti će moći probati neuobičajane, ali uzbudljive kombinacije crnih vina s japanskom i fusion kuhinjom, u Bobanu (27. studenog) u Gajevoj ulici Korlatska vina sljubljuju se s talijanskim sirevima i tipičnom  talijanskom kuhinjom uz živu glazbu. Na prvu nedjelju Adventa, (27. studenog) Dine in Style popet će se u Jurjevsku ulicu u božićno okruženje Bistroa Apetit.

Umjesto klasične večere u utorak 29 studenog u Choco baru održat će se Hot Chocolate & Korlat party. Nastavak slijedi u Taimu (30. studenog) gdje je će benkovačka crna vina plesati između orijentalnog menija chefa Vida Nikolića i glazbe Timeova DJ-a.

1. prosinca za Dine in Style kuhat će chef Johanna Francka Ivan Tomašević a večera od šest sljedova bit će upotpunjena izložbom skulptura Ivana Gašaprića. Dine in Style završava 2. prosinca u Vinodolu. Uz meni klasičnog chefa Zdravka Tomšića, u Vinodolu će nastupiti Slaven Lunar Kosanović, jedan od vodećih zagrebačkih uličnih umjetnika, koji će ovom prigodom demonstrirati kako se crta vinom.

26. travanj 2024 11:42