Ukratko
StoryEditor

Diplomu najbolje svjetske škole kontrolinga možete steći i u Zagrebu

07. Lipanj 2018.

Controller Akademie iz Münchena, jedna od najboljih svjetskih škola kontrolinga, uz hrvatskog partnera Kontroling Kognosko već šestu godinu donosi najbolju svjetsku praksu u Hrvatsku i širu regiju. Specijalizirana edukacija kontrolera, menadžera svih razina te vlasnika poduzeća usmjerena je na upravljanje poduzećima svih veličina i djelatnosti, kako proizvodnih tako i uslužnih. Ovaj program u Njemačkoj je do sada uspješno završilo više od 55.000 sudionika i ima tradiciju dužu od 45 godina.

Specijalizirana edukacija prema licenciranom programu Controller Akademie organizirana je u pet modula i od ove se godine svi održavaju u Zagrebu. Prva tri modula vodi trenerica mr.sc. Jasmina Očko, konzultant za implementaciju kontrolinga, a zadnja dva najistaknutiji treneri Controller Akademie - ing. Dietmar Pascher i dr. Klaus Eiselmayer. U tijeku su upisi u četrnaestu generaciju.

>>>Prva grupa polaznika stekla CA DIPLOMU Controller Akademie München

Našim polaznicima u Zagrebu tako je osigurana ista razina edukacije kao u Njemačkoj uz znatno niže troškove školovanja.

Zahvaljujući partnerskom odnosu hrvatske i njemačke tvrtke, nakon završenih pet modula i 160 sati nastave, domaći polaznici dobit će njemačku diplomu Controller Akademie koja donosi široko znanje potrebno za kvalitetno upravljanje poduzećima, a dosadašnja praksa dokazuje - i značajan napredak u karijeri.

20. travanj 2024 11:31