Ukratko
StoryEditor

Drugo okupljanje Deloitte Private kluba

14. Studeni 2016.

Drugo okupljanje Deloitte Private kluba održat će se 16. studenoga 2016. u 20 sati u prostorima Velvet Caféa, Dežmanova 9, Zagreb. U okviru događanja održat će se svečana dodjela priznanja najuspješnijim hrvatskim tvrtkama (Gauss, Rimac automobili, Axilis, Telum, Hangar 18 i Serengeti) koje su se ove godine plasirale na Deloitteovu listu 50 najbrže rastućih tehnoloških tvrtki Srednje Europe.

Kroz neformalni razgovor, u opuštenoj i zabavnoj atmosferi, predstavnici ovogodišnjih laureata predstavit će svoje tvrtke i iznijeti svoje ideje i iskustva koja su stekli tijekom poslovanja. Idealna je ovo prilika da se kroz druženje bez dnevnog reda povežu predstavnici nekih od najuspješnijih hrvatskih tvrtki te porazgovaraju o poslovnim iskustvima, idejama i prilikama.

Deloitte private klub u Hrvatskoj otvoren je lani u svibnju baš kad i onaj u Sloveniji. Cilj kluba je umrežavanje privatnih poduzetnika, razmjena ideja i iskustava te upoznavanje s najboljim načinima poslovanja koji značajno mogu pridonijeti razvoju i prosperitetu društava u kojima rade.

 

20. travanj 2024 11:08