Ukratko
StoryEditor

Dvije godine zaredom Q proglašen najboljim poslodavcem

22. Studeni 2022.

Osim dvostruke titule najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki, IT tvrtka Q nositeljica je šest nagrada na ‘Best Employer Brand Awards Adria‘, a bila je i u finalu sedmog izdanja najprestižnijeg izbora hrvatskog poduzetništva ‘EY Poduzetnik godine‘

Koje god je pitanje, mi imamo odgovor – moto je IT tvrtke Q i njezinih vodećih ljudi koji klijentima iz cijelog svijeta nude jedinstvena digitalna rješenja. Od prvoga lansiranja 2015. do danas narasla je na više od 350 zaposlenih i već nekoliko godina bilježi rast od oko 50 posto godišnje. Poznata platforma za rangiranje Clutch svrstala ju je među top 15 softverskih tvrtki na svijetu, a kao ključ uspjeha navodi – sretne zaposlenike.

Zadovoljni zaposlenici

IT tvrtke etablirale su se kao svjetski prepoznata snaga Hrvatske. Ni Q nije iznimka: u njemu se ponose podatkom da je čak 87 posto zaposlenika aktivno angažirano u njegovu rastu i napredovanju. Njegov uspjeh temeljen na inovativnim idejama i kvaliteti radnih mjesta dokazuju mnoge nagrade, primjerice dvostruka titula najboljeg poslodavca u kategoriji srednje velikih tvrtki prema istraživanju koje provodi MojPosao i šest nagrada na natjecanju ‘Best Employer Brand Awards Adria‘ kojima se istaknula kao vodeća tvrtka na području zadovoljstva svojih zaposlenika.

Poduzetnici u fokusu

Inovativni Q bio je i jedan od finalista sedmog izdanja najprestižnijeg izbora hrvatskog poduzetništva ‘EY Poduzetnik godine‘. Ulazak u finale jedinog izbora u kojem poduzetnici biraju poduzetnike dokaz je da Q uistinu postavlja trendove. ‘EY Poduzetnik‘ godine poduzetničke uspjehe u Hrvatskoj slavi od 2014., a prestižnu titulu već su ponijela i dva hrvatska jednoroga – Infobip i Rimac Automobili.

Ime kompanije koja će domaće poduzetništvo braniti na svjetskom izdanju izbora u Monaku bit će poznato u ožujku 2023., a ovogodišnje izdanje programa održava se pod generalnim sponzorstvom Erste banke, sponzorstvom InterCapitala i Wiener osiguranja te pod pokroviteljstvom AmChama, HAMAG-BICRO-a i HUP-a. 

28. travanj 2024 01:38