Ukratko
StoryEditor

ELCA Informatika AG razvija softver zajedno s inženjerima iz Hrvatske

22. Svibanj 2019.

ELCA Informatika AG prema portalu Netzwoche prva je digitalna tvrtka u Švicarskoj po prodaji svojih usluga. Kako je navedeno na ljestvici između 113 tvrtki, ELCA Informatika AG u Švicarskoj broji 688 djelatnika te ukupno 1011 u svijetu zahvaljujući i suradnji s hrvatskom IT tvrtkom AGENCY04.

Tim AGENCY04 razvijao je softver za švicarsko tržište kao dio razvojnog tima ELCA Informatika AG.

Dokaz je to kvalitetnog i predanog rada tima AGENCY04 koji broji 80-ak stručnjaka iz Mobile i Java developmenta, user experience (UX) dizajna, automatske kontrole kvalitete i agilnog savjetovanja, priopćili su iz te hrvatske agencije za razvoj softverskih produkata, koja preko 60% svojih prihoda ostvaruje na tržištu zapadne Europe i SAD-a. Uz klijente poput ELCA Informatike AG, tu su i STRABAG, XebiaLabs, Iskon, A1…

U pet godina postojanja tvrtke, svake godine udvostručivao se broj zaposlenika u njihovu internacionalnom timu.

– Prošlu je godinu još jednom obilježio rast broja ljudi u timu i broja klijenata koji nam daju povjerenje za razvoj softverskih produkata. Godinu smo završili sa 137 % većim timom u odnosu na 2017., a i ove godine očekujemo sličan rast – izjavio je Domagoj Madunić, CEO u AGENCY04

AGENCY04 besplatna Ljetna škola

Kako bi nastavili s kvalitetnim radom potrebna je raditi i na edukaciji svih onih koji se žele zaposliti u ovom dinamičnom sektoru. Upravo zbog toga AGENCY 04 organizira petotjednu ljetnu školu na temu razvoja složenih Java aplikacija korištenjem Spring Boota.

Škola će se održati u Zagrebu od 13. srpnja 2019. godine. Tečaj će se odvijati online tijekom tjedna uz nalaženja preko vikenda. Po završetku škole održat će se 48-satni hackathon.

Pohađanje škole je besplatno, a pruža i mogućnost zapošljavanja u agenciji. Nakon završetka prošlogodišnje Ljetne škole, četvero je polaznika ostalo raditi.

Više informacija i kako se prijaviti saznajte na smarts.ag04.com.

19. travanj 2024 17:16