24. srpanj 2019.

Energypip donosi prirodne stimulanse koji potiču stvaranju energija

Energypip je sinergija djelatnih sastojaka iz prirode, uz med sadrži guaranu, ekstrakt plodova acerole, druge biljne ekstrakte i aromu naranče.

Med uz poznate učinke, u ovom proizvodu primarno ima ulogu nosača djelatnih sastojaka do stanica organizma.  Skladan odnos sastojaka, vitamina C iz acerole - prirodnog izvora koji doprinosi smanjenju umora i iscrpljenosti, te ekstrakta sjemenki guarane koji potiče stvaranje energije daju Energypipu moć jakog  prirodnog stimulansa.

Guarana je tropska biljka bobičastih plodova od kojih se tradicionalno priprema napitak za podizanje raspoloženja i radne sposobnosti, otklanjanje umora i smanjivanje osjećaja gladi.

Djelatna tvar je guaranin - prirodni kofein koji stimulira središnjiživčani sustav, potiče veći protok krvi u mozak te povećava izlučivanje važnog neurotransmitera serotonina, jača psihofizičku sposobnost na prirodan način, održava budnost i osigurava organizmu ugodan osjećaj snage.

Guaranin se u tijelu oslobađa postupno, potiče stvaranje energije kroz dulje vrijeme (cca. 6 sati ), što je prednost pred kofeinom iz kave. Važno je, za razliku od kofeina iz kave, guaranin ne izaziva  u tolikoj mjeri negativne učinke, lupanje  srca ili ubrzan puls, a i diuretski učinak mu je znatno manji. Zbog navedenog, guarana je vrlo popularna među profesionalnim i rekreativnim sportašima. Atletičari koji prije fizičke aktivnosti konzumiraju guaranu, lakše podnose napor  i postižu bolje rezultate.

Energypip je namijenjen sportašima, posebno biciklistima i trkačima, studentima koji se bore sa ispitnim rokovima i vozačima za vrijeme dužih putovanja. Zapravo, svima prije očekivanih napora, za vrijeme trajanja i nakon napornih aktivnosti za brži oporavak.