Ukratko

FlixBus širi mrežu linija: Kontinentalna Hrvatska sve bolje i frekventnije povezana s Europom

FlixBus
Lider
Autor Lider

Europski start-up FlixBus s najvećom međunarodnom autobusnom mrežom s početkom nove sezone i novim valom autobusnih linija širi mrežu linija u kontinentalnoj Hrvatskoj. Tako će od 27. travnja u mrežu linija po prvi puta ući i grad Čakovec, a Osijek i Vukovar se dodatno povezuju s novim destinacijama u Sloveniji i Njemačkoj.

>>>FlixBus: Lokalni partneri povećali flotu s 15 novih autobusa

Otkako je prije desetak mjeseci ušao na hrvatsko tržište, FlixBus je ujedinio gotovo 100 destinacija diljem Hrvatske s gotovo 1.000 destinacija diljem Europe. Ulaskom novih destinacija tijekom travnja te povezivanjem novih gradova,započeo je val međunarodnih zelenih linija.

Ulaskom u zelenu mrežu kroz razne kombinacije, putnicima je dostupno 1.000 destinacija i 20 europskihzemalja.

– Vrlo brzo smo prepoznali potrebu bolje povezanosti kontinentalnog dijela Hrvatske s ostatkom Europe te smo za nadolazeću sezonu u mrežu uključili Čakovec kao novu destinaciju, dok smo Vukovar spojili direktno s Ljubljanom i Frankfurtom, a Osijek produžili sve do Pforzheima i Karlsruhea. Posljedično ovo povezivanje dovodi i do odlične povezanosti s mnogim turističkim destinacijama u Europi, izjavila je Petra Milanović, voditeljica odnosa s javnošću za FlixBus CEE South.

Razvojna strategija za 2017: FlixBus stavlja naglasak na zadovoljstvo putnika

Osim na pokretanje novih linija iz Hrvatske te širenjena ostale zemlje CEE regije, FlixBus stavlja svoj fokus na usluge i inovacije. Stoga je FlixBus započeo novu razvojnu strategiju u 2017. godini.

– Uz vrlo važne aspekte kao što su sigurnost i zaštita želimo ponuditi svim FlixBus korisnicima ugodno iskustvo putovanja diljem Europe. U 2017. nastavljamo optimizirati naše usluge i tehnologije, najavio je Dean Čebohin, direktor razvoja poslovanja za CEE regiju.

Odnedavno FlixBus je integriran u Google karte te time korisnici lako mogu pronaći odgovarajuću FlixBus vezu pored drugih prijevoznih alternativa

Između ostalog FlixBus nudi tehnološke inovacije kao što je slanje obavijesti putem FlixBus aplikacije o mogućem kašnjenju autobusa, te se tako želi poboljšati kvaliteta putovanja korisnika. Time je FlixBus mreža postala dostupna za korisnike Google karata širom svijeta. Navedena suradnja i kombinacija između različitih prijevoznih alternativa vrlo je važan korak na putu prema razvoju šireg europskog prijevoznog koncepta.

 

Komentari