Ukratko
StoryEditor

Global Finance Zabu proglasio najboljom bankom u Hrvatskoj

21. Svibanj 2019.

Časopis Global Finance proglasio je Zagrebačku banku, članicu Grupe UniCredit, najboljom hrvatskom bankom u 2019. godini. Urednici časopisa Global Finance dodijelili su joj tu prestižnu nagradu nakon opsežnih konzultacija s financijskim menadžerima, bankarima, bankarskim savjetnicima i analitičarima iz cijeloga svijeta. Odabrana je najbolja banka svake zemlje u Središnjoj i istočnoj Europi (SIE).

- Ponosni smo što smo primili ovo prestižno priznanje od renomirane institucije kao što je Global Finance. U narednom razdoblju nastavit ćemo se još više fokusirati na potrebe naših klijenta uvođenjem novih tehnologija, oslanjajući se na uravnoteženi poslovni model i pripadnost Grupi UniCredit. Ostajemo posvećeni stvaranju poticajnog okruženja za naše klijente, zaposlenike te ekonomskom i socijalnom napretku društva u kojem poslujemo - rekao je Miljenko Živaljić, predsjednik Uprave Zagrebačke Banke.

U ovogodišnjoj dodjeli nagrada Best Bank Awards časopisa Global Finance UniCredit je dobio priznanja u sljedećim kategorijama:

  • Najbolja banka u Srednjoj i istočnoj Europi
  • Najbolja banka u Bugarskoj
  • Najbolja banka u Hrvatskoj

Gianfranco Bisagni i Niccolò Ubertalli, izvršni direktori UniCredita za regiju SIE izrazili su zadovoljstvo primljenim nagradama.

23. travanj 2024 23:00