Ukratko
StoryEditor

HANGAR positioning, agencija za pozicioniranje odabrala Moontop softver za organizaciju benefita

20. Lipanj 2022.
Branimir Gospić, Saša Tenodi, Josip Miletić i Renato Ostojićfoto Ratko Mavar

HANGAR positioning posjeduje preko 10 godina iskustva u marketingu, 100 zadovoljnih klijenata i preko 200 isporučenih projekata. Nedavno, točnije 2020. godine u vlasničku strukturu HANGAR-a ulazi renomirani NLP trener Saša Tenodi, što je agenciju obogatilo dodatnim know-how, a pogotovo znanjima iz NLP-a (Neurolingvističkog programiranja) koje je sve potrebnije današnjim komunikacijskim porukama. Jednostavnije jednako bolje, kako kažu uz njihov moto: 'Always underpromise and Overdeliver' - što znači da obećavaju manje, nego što isporučuju svojim klijentima.

Kako kažu suosnivači i prijatelji Renato Ostojić i Saša Tenodi, postali smo prvo društvo u povijesti civilizacije koje je pretjeralo s volumenom komunikacije. Neuspjeh komunikacije u prijenosu poruke je glavni i najčešći razlog za stvaranje problema. Njihova glavna zadaća je pojednostaviti komunikaciju te povezati postojeći pojam s novim pojmom, kako bi bio jasniji krajnjem konzumentu ili korisniku.

Kako bi riješili probleme u neuspjehu komunikacije, pružaju sljedeće usluge:

  • POZICIONIRANJE i MARKETING (izrada marketing strategije i budžetiranje, grafički dizajn i produkcija kampanji, digitalni marketing i oglašavanje na društvenim mrežama, analitika),
  • BRANDING (vizualni identitet i kreativna produkcija, integrirana brend strategija, consulting, strateško planiranje, edukacija i savjetovanje, kreativa, branding, osmišljavanje slogana, stvaranje sadržaja, content marketing),
  • WEB dizajn i e-commerce,
  • KREIRANJE SADRŽAJA (produkcija sadržaja za društvene mreže TikTok, Youtube, Facebook, Instagram, Pinterest, Google)
  • FOTO & VIDEO (video produkcija, fotografiranje, product placement)

Odradili su projekte za renomirane klijente u javnom i privatnom sektoru poput Međunarodne zračne luka Zagreb - Franjo Tuđman, Ministarstva zdravstva, Sveučilišta u Zagrebu, CITY ISLAND Zagreb, Zoom Zoom auto, KFK-a, Croate i mnogih drugih.

HANGAR positioning kako bi privukao nove talente odlučio se diferencirati i pozicionirati na tržištu kao poželjan poslodavac te koristeći Moontop benefit program na pametan i digitalan način organizirati benefite u kompaniji, optimizirati poreze na plaćama te koristiti digitalne benefite.

Moontop je prije svega:

  • softver za organizaciju benefita
  • tehnologija za optimizaciju poreza na plaćama
  • platforma za razvoj i pružanje benefita u Hrvatskoj i bilo gdje u svijetu

HANGAR positioning na digitalan i jednostavan način uz pomoć Moontop tehnologije ima sjajan benefit program, brendira se kao poželjan poslodavac, te koristi neoporeziva primanja u naravi.

Više o Moontopu saznajte na www.moontop.app, a novosti pratite na Moontop LinkedIn profilu.

19. svibanj 2024 20:34