Ukratko
StoryEditor

HR Days konferencija: Što nakon istraživanja zadovoljstva zaposlenika?

12. Ožujak 2019.

Da su sretni zaposlenici preduvjet uspješne kompanije i zadovoljnih kupaca nije fraza, već činjenica koju iz godine u godinu potvrđuju i neke od najuspješnijih kompanija u Hrvatskoj.

Riječ je o tvrtkama koje iz godine u godinu osvajaju nagradu kao Najbolji poslodavac, priznanje koje tvrtkama odaju vlastiti zaposlenici kroz sudjelovanje u Istraživanju zadovoljstva zaposlenika.

Čiji su zaposlenici najsretniji, tko ima najviši stupanj angažiranosti zaposlenika, u kojoj su kompaniji zaposlenici najlojalniji te gdje su međuljudski odnosi na zavidnoj razini, imat ćete priliku saznati u Rovinju, 11. i 12. travnja na 7. HR Days konferenciji u organizaciji MojPosao.

Okrugli stol u sklopu konferencije okupit će tvrtke dobitnice nagrade koje će s publikom podijeliti kako im istraživanja zadovoljstva zaposlenika pomažu pri kreiranju akcijskih planova i koje konkretno akcije poduzimaju temeljem dobivenih rezultata.

Na ‘Kavi s najboljim poslodavcem‘ imat ćete priliku poslušati iskustva:

  • IKEA Hrvatska, Mirta Pađen Lee (People&Culture Manager)
  • dm – drogerie markt, Nataša Odak (Human Resources Manager)
  • Rasco, Ema Gregurek (Human Resources Manager)
  • Bornfight, Ana Ćuro Rukavina (Head of Human Resources)

Moderatorica zanimljive diskusije bit će Jasna Rilović, članica predsjedništva Udruge U4HR.

Uz iskustva tvrtki u kreiranju akcijskih planova, na konferenciji vaš očekuje niz zanimljivih tema iz područja leadershipa i razvoja, regrutacije i selekcije te umjetne inteligencije i inovacija. Partner konferencije je Visoko Učilište Algebra!

Rezervirajte svoje mjesto na najvećoj regionalnoj HR konferenciji i razmijenite iskustva s kolegama iz struke!

19. travanj 2024 09:58