Ukratko
StoryEditor

HR Days konferencija u Rovinj dovodi najveće HR stručnjake!

10. Prosinac 2018.

MojPosao, vodeći portal za zapošljavanje u Hrvatskoj, već sedmu godinu zaredom donosi proljeće u vašu poslovnu svakodnevnicu. Sadržajno bogata i puna konkretnih primjera, HR Days konferencija spremno vas čeka 11. i 12. travnja 2019. godine u Rovinju. Za travanj kažu da ima devet vremena na dan, a za Rovinj kažu da je modri biser. Za HR Days konferenciju kažu da je ‘vodeće godišnje okupljanje HR stručnjaka na kojem ne nedostaje razmjene znanja, novih ideja, dobre hrane i inspiracije‘.

>>>Salopek: Ne pokušavajte zadržati zaposlenike, nego stvoriti tvrtku u koju se žele vratiti

Teoriju znate, tražili ste praksu

Pripremite se na dinamična dva dana u kojima iskusni i izvrsni govornici te stručnjaci s bogatom praksom s vama dijele provjerene tehnike, konkretne primjere, stvarna iskustva i Najbolje HR prakse.

 

Sedma HR Days konferencija bavit će se područjima leadershipa i razvoja, tehnologijom i inovacijama te traženjem talenata i umijećem regrutiranja. Ne lutajte putevima kreativnog kaosa, jer će vam predavači sedme HR Days konferencije pokazati koje inovativne modele možemo primijeniti u korporativnom učenju te kako utjecaj inovacija efektno provući kroz proces angažiranosti, osnaživanja i poduzetništva.

Glavni govornik konferencije je istaknuti leadership stručnjak, Ben Renshaw, koji duboko vjeruje da vodstvo sa svrhom potiče ljude da prelaze svoje granice mogućnosti koje su si sami postavili, a koje su često daleko skromnije od onoga za što smo stvarno sposobni. Svoja iskustva kroz zanimljiva predavanja podijelit će i Krysia Sommers (Bayer), Christoph Fellinger (Beiersdorf AG), Dan Riley (AON) i mnogi drugi svjetski i domaći predavači.

Nemojte propustiti najveće druženje domaćih i regionalnih HR stručnjaka, stoga zzauzmite svoje mjesto po najpovoljnijoj cijeni već danas! Partner konferencije je Visoko učilište Algebra, pokrovitelj Udruga U4HR, a medijski pokrovitelj Poslovni tjednik Lider.

16. travanj 2024 02:36