Ukratko
StoryEditor

Hrvatski i regionalni potrošači obožavaju mobitelima i tabletima upravljati najnovijim Samsungovim kućanskim uređajima

08. Travanj 2022.
Dino Kovačević
U predsjedničkom apartmanu u Sheratonu predstavljeni najnoviji Samsungovi kućanski uređaji

Samsung Electronics Hrvatska predstavio je vlastiti tzv. expo vlastitih kućanskih uređaja za 2022. godinu u kojima su korištena najmodernija tehnološka dostignuća u spoju sa vrhunskim dizajnom. Za expo uređaja, od televizora, pametnog projektora, bežičnih i robot usisavača, hladnjaka pa sve do pećnica, perilica i sušilica, Samsung je "iskoristio" zagrebački luksuzni hotel Sheraton i predsjednički apartman.

A svi ti uređaji se, prema riječima Dine Kovačevića, voditelj CE poslovanja, Samsung Electronics Adriatic, vrlo dobro prodaju i u Hrvatskoj, ali i u ostatku regije, a vole i Samsungov pametni dom, obzirom da se svim tim uređajima može upravljati s pametnog telefona ili tableta.

image

Samsung robotski usisavac

foto

U prestižnom predsjedničkom apartmanu, posebno se istaknula Neo QLED 8K linija za 2022. godinu koja pruža potpuno novi doživljaj velikog zaslona. Opremljeni su najnovijim Neural Quantum 8K procesorom, snažnom Quantum Dot tehnologijom za impresivni prikaz boja i detalja te inovativnom Dolby Atmos tehnologijom za snažan i kvalitetan zvuk. Dodatno, predstavljen je i novi The Frame – popularni model Samsung lifestyle televizora koji s inovacijom mat zaslona nudi još bolje iskustvo u umjetničkom načinu rada, a uzbuđenje je izazvao i The Freestyle prijenosi projektor koji je ukrasio spavaću sobu apartmana. Posebnost ovog uređaja je što može biti pametni projektor, zvučnik i ambijentalno osvjetljenje u jednom, dok istovremeno u laganom i kompaktnom dizajnu skriva moćnu tehnologiju s kojom možete uživati u gledanju omiljenih serija i filmova bez obzira gdje se nalazili.

image

Mikrovalna Bespoke

foto

Uz Samsung Bespoke hladnjake i mikrovalne, Bespoke linija za 2022. godinu obogatila je svoj portfelj s još jednim uređajem – Bespoke Jet usisavačem. Riječ je o unaprijeđenom modelu Jet usisavača koji donosi pametne značajke za još efikasnije čišćenje doma, ali i vrlo moderan, elegantan dizajn – savršen za svaki stil interijera. Dolazi uz All-in-One Clean Station postolje koje omogućava automatsko punjenje, sadrži višeslojni sustav filtracije od 99,999% za ispuštanje čistog zraka i stvaranje zdravog okruženja te osigurava nevjerojatnu usisnu snagu od 210W.

03. svibanj 2024 20:38