Ukratko
StoryEditor

Iločki podrumi – idealno mjesto za vaš team building u gradu vina i starina

29. Prosinac 2022.

Ako ste se zaželjeli spajanja ugodnog s korisnim sa svojim timom kako biste proslavili sve poslovne uspjehe, dodatno motivirali zaposlenike, prisjetili se kako ste fantastičan tim i onda kada nema rokova na vidiku, Iločki podrumi su vaše mjesto za organizaciju team buildinga.

Iločki podrumi nalaze se na istočnim vratima Hrvatske u gradu vina i starina – Iloku.

KAKO IZGLEDA TEAM BUILDING U ILOČKIM PODRUMIMA?

Ponuda zabavno-edukativnog programa team buildinga može se prilagoditi baš svakom timu. Uz toplu dobrodošlicu domaćina u uvijek domaćoj i veseloj atmosferi, tradicionalne zalogaje karakteristične za Slavoniju i Srijem i vrhunska vina Iločkih podruma redovito započinje avantura na samom istoku Hrvatske.

Sve čari team buildinga Iločkih podruma nedavno je iskusio i tim iz Batak Grilla.

- Samo možemo reći da nam je bilo fenomenalno. Od cijele organizacije, osoblja, smještaja… Nama je bilo toliko dobro da smo rekli da jednostavno moramo doći ponovno i sigurno hoćemo - dodaje i direktor Batak Grilla Marko Medić.

Aktivnosti za cijeli tim

Obilazak Starog podruma iz 1450. godine uz čašu vina i tradicionalne „poderane gaće“ nije samo još jedan obilazak stare znamenitosti. Rijetko tko ostaje ravnodušan na priče koje krije najstariji vinski podrum iz ovog dijela Europe. One o Tramincu koji se posluživao na proslavi krunidbe kraljice Elizabete II. davne i skrivanju arhive 1991. godine možda ste već i načuli.

image
foto

Vođena degustacija vina Iločkih podruma po želji ili po našoj preporuci uz plate odabranih srijemskih delicija

Uvijek rado viđen vlakić Traminac Express provest će vas Ilokom i Iločkim vinogorjem, uz zaustavljanje na vidikovcu vinograda Vukovo pa sve do Ladanjskog imanja Principovac.

U gotovo nestvarno lijepom i umirujućem ambijentu LI Principovac, ovisno o sezoni i vremenu, za vaš se tim mogu organizirati razne natjecateljske aktivnosti: berba grožđa, natjecanje u punjenju vina s personaliziranim etiketama po želji naziva Dionizijske radosti, teniski i badminton turniri, a možete se okušati u golfu.

Cijelo iskustvo upotpunjuje i zaokružuje tradicionalna srijemska kuhinja i vrhunska vina Iločkih podruma. Na raspolaganju su dva restorana: Stari podrum i Principovac, a neizostavan dio su i tamburaši ili DJ za glazbu po izboru.

Edukacijski & radni dio team buildinga

Uz aktivnosti za koje je zadužen tim Iločkih podruma, odjeli ljudskih potencijala i voditelji odjela maju svu slobodu isplanirati i svoje vrijeme za edukacije & radni dio team buildinga za što može biti osigurana i dvorana s projektorom te ostalim potrebnim stvarima.

Stoga, ako ste u potrazi za idealnim posla i zabave, Iločki podrumi na svojoj destinaciji nude sve potrebno za aktivan odmor koji će se u uredima prepričavati još dugo.

image
foto
image
foto
25. travanj 2024 16:32