Ukratko
StoryEditor

Istaknuti svjetski stručnjaci na konferenciji ‘Digitalna budućnost – Gradovi i stvarnost‘

07. Lipanj 2017.

Prestižni godišnji događaj pod nazivom ‘Digitalna budućnost - Gradovi i stvarnost‘, u organizaciji Grada Zagreba i udruge Major Cities of Europe – IT Users group uz partnerstvo Razvojne agencije Zagreb, održat će se od 12. do 14. lipnja u zagrebačkom hotelu International.

Nove tehnologije, mogućnosti i izazovi

Na ovogodišnjoj konferenciji svoj rad će predstaviti istaknuti svjetski stručnjaci iz više od 17 zemalja svijeta, predstavnici Europske komisije te šire akademske zajednice. Uvaženi govornici koji će detaljnije prezentirati najbolje domaće prakse su Bernard Gršić – državni tajnik Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva, Igor Andrović – župan Virovitičko-podravske županije, Mirka Jozić – pročelnica Gradskog ureda za gospodarstvo, rad i poduzetništvo, Željko Jurić -pročelnik Zavoda za informatičku djelatnost Grada Rijeke te ostali visoki predstavnici hrvatskih gradova. Događanje će ponuditi mogućnost razmatranja vodećih smjerova razvoja temeljenih na novim tehnologijama, njihovih posljedica, mogućnosti i izazova.

Konferencija će okupiti kreatore politika i menadžere lokalnih samouprava koji su uz usmjerenost na određivanje inovacijskih strategija odgovorni i za njihovu uspješnu provedbu.

S obzirom na prijateljsko i otvoreno okruženje, konferencija sudionicama daje mogućnost sudjelovanja u interaktivnim ‘World Cafe‘ raspravama, okruglim stolovima, ali i svečanom prijemu i  gala večeri, radi razmjene ideja, inicijativa, iskustava i međusobnog učenja.

Više o konferenciji pročitajte na službenoj stranici, a prijaviti se možete ovdje po za Vas posebno prilagođenim cijenama.

26. travanj 2024 06:25