Ukratko
StoryEditor

IT Security/Cyber Insurance/Fintech/ESG u Zagrebu: Povezivanje biznisa i tehnologije za održivo poslovanje

16. Listopad 2023.

Bugarsko-hrvatski poslovni klub, Veleposlanstvo Republike Bugarske u Hrvatskoj i Trgovačko-ekonomski odjel Veleposlanstva Republike Bugarske u Zagrebu, u partnerstvu sa Savezom za privatno gospodarsko poduzetništvo i Slovensko-hrvatskim poslovnim klubom organiziraju dvodnevnu konferenciju pod nazivom ‘IT Security/Cyber Insurance/Fintech/ESG‘, koja će se 18. i 19. listopada održati u hotelu Sheraton u Zagrebu.

Organizatorima je cilj okupiti govornike iz respektabilnih institucija i prvatnih tvrtki iz tri države te kroz razmjenu iskustva i znanja dati odgovore na ključna pitanja vezana za usvajanje aktualnih direktiva, smjernica kao i izazova tehnološkog napretka.

Sudionici će imati priliku upoznati se s prednostima kibernetičkog osiguranja te saznati više informacija o  važnostima IT zaštite kao neizostavnog čimbenika za sigurno poslovanje u digitalnom okruženju.

Stručnjaci iz područja FinTech industrije predstavit će trendove i govoriti o novim načinima plaćanja, blockchainu i budućnosti novca.

Drugi dan konferencije posvećen je aktualnoj temi nefinancijskog izvještavanja kroz koju će se sudionici upoznati s novim perspektivama i važnostima okolišnih, društvenih i upravljačkih (ESG) čimbenika za razvoj društvoeno odgovornog i održivog poslovanja.

Konferencija je namijenjena poslovnoj zajednici, tvrtkama svih veličina iz svih sektora, samostalnim poduzetnicima, upravama, izvršnim i financijskim direktorima, voditeljima odjela IT sigurnosti, kao i akademskoj zajednici, inistitucijama i stručnim udruženjima. Sudjelovanje na konferenciji je besplatno uz najavu na mail.

29. travanj 2024 21:22