Ukratko
StoryEditor

JABA donirala 750 tisuća kuna za prvo igralište za djecu s posebnim potrebama u Šibeniku

28. Ožujak 2019.

Šibenski gradonačelnik Željko Burić i ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Šubićevac Branka Bego potpisali su danas s predsjednikom Uprave Jadranske banke Šibenik Matom Filipovićem Ugovor o donaciji za uređenje i opremanje igrališta za djecu s posebnim potrebama.

Dječje igralište će se urediti na području Park šume Šubićevac, a Jadranska banka za tu je svrhu donirala iznos od 750 tisuća kuna.

- Zahvaljujemo Jadranskoj banci, bit će to prvo takvo igralište u Šibeniku prilagođeno djeci s teškoćama u razvoju - kazao je gradonačelnik Željko Burić.

Zahvalama se pridružila i ravnateljica Centra Branka Bego koja je istaknula kako je u sklopu humanitarne akcije „I mi se želimo igrati“ prikupljen iznos od 70 tisuća kuna koji su donirali gospodarski subjekti i fizičke osobe te će navedena sredstva biti utrošena u opremanje igrališta.

- Ulaganje u zajednicu u kojoj poslujemo i čiji smo dio uvijek je bio interes Jadranske banke. I Hrvatska poštanska banka, pod čijim će imenom od ponedjeljka 1. travnja poslovati Jadranska banka, predana je društveno odgovornom poslovanju - rekao je Mato Filipović, predsjednik Uprave JABA-e.

19. travanj 2024 21:27