Ukratko
StoryEditor

Još nekoliko dana do najveće regionalne HR konferencije

16. Ožujak 2018.

I ove godine, 22. i 23. ožujka, Rovinj je domaćin dvodnevnog događanja posvećenog upravljanju ljudskim potencijalima. Saznajte što vam donosi šesta HR Days konferencija.

Najveća regionalna konferencija posvećena upravljanju ljudskim potencijalima, HR Days, i ove godine okuplja priznate domaće i inozemne HR stručnjake koji predstavljaju nova rješenja te raspravljaju o mogućnostima njihove implementacije u aktualnim gospodarskim uvjetima regije te drugih inozemnih tržišta. Organizator konferencije je MojPosao uz podršku stručnog partnera tvrtke SELECTIO.

‘Kako svoju ambiciju pretvoriti u postignuće‘

Konferenciju otvara Jamil Qureshi, motivacijski govornik, autor i psiholog na temu ‘Kako svoju ambiciju pretvoriti u postignuće‘. Qureshi je jedan od najpoznatijih motivacijskih govornika i vodećih stručnjaka u psihologiji radnog učinka, a svoja bogata profesionalna iskustva podijelit će pred više od 300 sudionika konferencije.

>>>HR Days konferencija: Gdje teorija upravljanja ljudskim potencijalima postaje praksa!

Uvoz radne snage i deficit radnika na tržištu rada

Aktualan izazov hrvatskog, ali i europskog tržišta rada - problem iseljavanja radno aktivnog stanovništva i nemogućnost pronalaska kvalificiranih radnika, tema je okruglog stola ‘Uvoz radne snage i deficit radnika na tržištu rada‘.

Republika Hrvatska povećala je kvote uvoza stranih radnika. Je li u pitanju dovoljno kvalitetno rješenje za poslodavce? Može li dolazak stranih radnika dugoročno riješiti problem deficitarnih sektora poput turizma, građevine, zdravstva i IT-ja? Na koji način tvrtke pogođene ovim problemom pronalaze radnike i predstavlja li to dodatni trošak u poslovanju? Na ova i brojna druga pitanja odgovore će ponuditi sudionici okruglog stola iz različitih sektora.

Okrugli stol moderirat će Emanuel Tutek, partner u tvrtki Horwath HTL, a sudionici su:

  • Nina Garić Saganić, članica Uprave, Jadranka d.d.
  • Gordana Deranja, predsjednica Hrvatske udruge poslodavaca
  • Nikola Dujmović, direktor, Span d.o.o.
  • Dalibor Marijanović, član Uprave, DIV grupa
  • Krešimir Rich, ravnatelj, Poliklinika Identalia

Dodjela nagrada za najbolje HR Prakse

HR Days konferencija nastavlja svečanom dodjelom nagrada tvrtkama koje su razvile i implementirale kvalitetna rješenja koja povećavaju zadovoljstvo i produktivnost njihovih zaposlenika. Najbolje HR Prakse i ove godine stručni žiri odabrao je između velikog broja prijavljenih projekata, a dobitnike očekuju vrijedna priznanja i nagrade, dok će sudionici imati priliku iz prve ruke čuti detalje o uspješnim poslovnim modelima te potražiti inspiraciju za slične projekte unutar vlastitih organizacija.

Na konferenciji ove godine predavači su i Andy Longley, adidasov Globalni direktor za talente; Bruce Greenhalgh, Mindfulness trener i konzultant, Karin Volo, direktorica Evoloshen akademije te državni tajnik doc.dr.sc Robert Kopal.

>>>Budite dio najveće konferencije iz područja upravljanja ljudskim potencijalima

Popis svih predavača, program konferencije te informacije o cijeni potražite na hrdays.net.  

Partneri konferencije su Visoko Učilište Algebra, COTRUGLI Business School, Infoart te Philip Morris Zagreb Sponzor konferencije je Špica sustavi, a sponzor partija Zagrebačka pivovara. Pokrovitelji konferencije su Hrvatska udruga poslodavaca, Udruga U4HR, Nordijska komora te Njemačko - hrvatska industrijska i trgovinska komora.

20. travanj 2024 09:02