Ukratko
StoryEditor

Još samo 3 dana do glasanja u Britaniji. Budite spremni i zaradite na funti

20. Lipanj 2016.

Fortrade je, svima koji žele iskoristiti ovaj povijesni događaj i zaraditi na funti, osigurao besplatnih 50 era za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.

Britanci će u četvrtak, 23. lipnja 2016. odlučiti o sudbini svoje države. Prema nedavnoj anketi, veći broj ljudi u UK kaže da Britanija treba izaći iz EU (47%), u odnosu na one koji bi radije ostali u sklopu Unije (44%).

Analitičari upozoravaju da bi glasanje za izlazak iz EU moglo ozbiljno ugroziti izglede za rast Velikoj Britaniji i moglo bi uvjetovati devalvaciju funte i to do 30%. Međutim, ukoliko ishod referenduma bude obrnut i Britanija ostane u EU, moglo bi se dogoditi da se funta, protiv dolara i eura, popne na razine koje nisu viđene još od kraja prošle godine.

Bez obzira na ishod referenduma, jedno je sigurno – funta će sigurno reagirati.

Velike oscilacije na tržištu značit će i veliku priliku za zaradu na funti, zato je Fortrade, svima koji žele iskoristiti ovaj događaj i zaraditi, osigurao besplatnih 50 eura za trgovanje svim valutnim parovima vezanim za funtu (GBP/USD, GBP/EUR, GBP/CHF…) na svjetskoj burzi.

Besplatnih 50€ za trgovanje preuzmite ovdje.

Fortrade Ltd je autoriziran i reguliran u UK od strane FCA (Financial Conduct Authority) pod licencom broj 609970.

23. travanj 2024 21:44