Ukratko
StoryEditor

Julije Domac, Mirsada Kudrić i Ivana Budin Arhanić na konferenciji SAP NOW 2019

29. Svibanj 2019.

Mark Raben i Rok Magister, tehnološki direktori u SAP-u otvorit će konferenciju SAP NOW 2019 koja će se 6. lipnja održati u Plaza Event centru. Zajedno s DJ-jem JAMirkom pokazat će na primjeru glazbene industrije kako se proteklih nekoliko desetljeća mijenjala tehnologija i poslovni modeli.

Mate Poropat, direktor farmaceutsko-tehničkih operacija u JGL-u govorit će o unaprjeđenju cjelokupnog poslovanja riječke farmaceutske tvrtke u samo 14 mjeseci koliko je trajala implementacija ERP-a nove generacije SAP S/4HANA. O upravljanju korisničkim iskustvom na temelju iskustvenih (X) i operativnih (O) podataka, govorit će Nikola Vrdoljak, direktor digitalne agencije 404 i Hrvoje Kujundžić, Senior Business Consultant iz SAP-a. O korištenju SAP-ovog softvera u sportu govorit će Matija Biško, voditelj operacija nogometne škole Dinamo, kluba koji već nekoliko mjeseci koristi SAP Sports One rješenje. Digitalizacija turističkih usluga na temelju SAP-ove blockchain tehnologije tema je o kojoj će govoriti Dominik Damiš iz Turističke zajednice grada Rijeke.

U središnjem dijelu konferencije održat će dio programa pod nazivom „Sonjin kutak“, gdje će Sonja Popović, direktorica SAP d.o.o. razgovarati s Mirsadom Kudrić, generalnom direktoricom Boscha, Julijem Domcem, ravnateljem REGEA-a te Ivanom Budin Arhanić, potpredsjednicom za poslovni razvoj i korporativne poslove u Valamaru.

Sudionike konferencije očekuje i nagradna igra. Osoba koja pronađe pravi ključ otključat će za svoju tvrtku petodnevnu radionicu u vrijednosti 5 tisuća eura na kojoj će stručnjaci Expertuma sa svojim Mobile Labom pretvoriti vašu poslovnu ideju u radni prototip.

Dodatne informacija o konferenciji možete pronaći na službenim web stranicama gdje se možete i prijaviti, zaključno sa 31. svibnja.

25. travanj 2024 16:09