Ukratko
StoryEditor

Kontroling Kognosko najavljuje održavanje 3. generacije Kontroling škole Kognosko

25. Kolovoz 2016.

Kontroling Kognosko najavljuje održavanje 3. generacije Kontroling škole Kognosko koja će se održavati u Kontroling centru Kognosko u Zagrebu o periodu od 19.09.-09.12.2016. godine ove godine u popodnevnim satima.

Za kvalitetan razvoj kontrolinga osnovni preduvjet je zainteresiranost menadžmenta za kontroling. Iz tog razloga škola kontrolinga kreirana je za potrebe kontrolera i menadžera. Program 3. generacije kontroling škole ima ukupno 100 sati. Primjeri koji se koriste u programu kontroling škole rezultat su višegodišnjeg osobnog iskustva autorice programa Jasmine Očko, kontroling konzultanta za implementaciju kontrolinga u javnom i privatnom sektoru što dokazuje autentičnost, praktičnost, učinkovitost i primjenjivost u praksi.

Sadržaj programa škole kontrolinga podijeljen je u 6 modula:

  1. Kontroling – preduvjet za opstanak, strategija, strateški ciljevi,
  2. Računovodstvo za kontrolere – od kuda sve kreće,
  3. Investicijsko i operativno planiranje,
  4. Izgradnja kontrolinga po funkcijama poduzeća – nabava, proizvodnja, prodaja, marketing,
  5. Excel za kontrolere i ZEBRA.BI,
  6. Psihologija kontrolinga.

Osnovni cilj kontroling programa je omogućiti polaznicima sveobuhvatan uvid u pojam kontrolinga i sve preduvjete i postupke koje je potrebno provesti pri uvođenju kontroling funkcije, te alate i instrumente kontrolinga koji su potrebni kako bi se kontroling u potpunosti razvio i dugoročno ispunjavao svoju funkciju.

Prijave za pohađanje 3. generacije polaznika Kontroling škola Kognosko u 2016. godini su u tijeku, a više možete saznati na ovo linku: http://www.kognosko.hr/kontroling-skola/

27. travanj 2024 00:37