Ukratko
StoryEditor

Kreiranje vlastite digitalne strategije

22. Svibanj 2018.

Svi znaju otvoriti račun na Facebooku i objaviti sliku s ljetovanja. Kad digitalni marketing djeluje tako jednostavno, mnogi bez pripreme počinju voditi digitalnu komunikaciju i prodaju putem interneta za razne kompanije (ili svojeg biznisa).

Zbog toga Mapa znanja organizira seminar na temu „Kreiranje vlastite digitalne strategije“  29. svibnja u hotelu Sheraton u Zagrebu. Seminar je kreiran za sve koji traže više znanja o digitalnom krajoliku online biznisa.

>>>Dani komunikacija: Bruketa&Žinić&Grey deseti put proglašeni agencijom godine

Seminar je namijenjen vlasnicima malih i srednjih biznisa, menadžerima i specijalistima marketinga, početnicima u digitalnom zaposlenju. Radionica primarno pokriva razvojnu i poslovnu perspektivu digitalne strategije te se naslanja na taktike digitalnog marketinga i digitalne prodaje. Na radionici nije potrebno tehničko znanje niti je ono predmet predavanja.

>>>Marko Rakar: Digitalni marketing ne postoji, danas je sve online

Na radionici ćete saznati ključne pojmove za kreiranje vlastite digitalne strategije: Koji su ciljevi mojeg biznisa? Kome se obraćam? Kako istražiti tržište? Kako izraditi plan akvizicije? Koje alate odabrati? Koji članovi tima su potrebni? Što je omnichannel? Kako implementirati strategiju? Kako pratiti uspješnost?

Više informacija o sadržaju i prijavama na web stranici Mape znanja.

23. travanj 2024 14:32