Ukratko
StoryEditor

Lean Startup Croatia proslavio 10 godina djelovanja i novo ime - Smion

26. Listopad 2023.
foto Petar Starcevic

U Zagrebu se u utorak, 24. listopada održao posljednji Lean Startup Croatia meetup pod nazivom 10x10 event. Inovacijska agencija Lean Startup Hrvatska koja ove godine slavi jubilarnu desetu godinu djelovanja sa svojim bliskim prijateljima, suradnicima i partnerima prisjetila se 230 edukacija i radionica, 67 inovacijskih projekata i preko 50 evenata koji su obilježili mnogobrojne startupe, ali i cijeli poduzetnički i startup ekosustav.

Još od 2013. godine kada su krenuli u organizaciju prvih meetupa, radionica i predavanja željeli su povezati zajednicu novih generacija poduzetnika, pružiti im potrebnu podršku kako bi svoje ideje i inovacije što jednostavnije realizirali i plasirali na tržište. Upravo podršku ističu kao krucijalnu za svaki poduzetnički početak te su ponosni na činjenicu da su svojim radom poduprli mnogobrojne startupe koji i danas posluju uspješno.

image
foto Petar Starcevic

Kroz svoj desetogodišnji rad tijekom kojeg su učili, napredovali i stasali u kompaniju kakva su danas kreirali su nekoliko novih generacija poduzetnika, značajno su doprinijeli razvoju startup ekosustava te ostvarili brojne uspjehe.

Na eventu su se posebno zahvalili svim prisutnima koji su imali značajan doprinos za ostavljanje pozitivnog traga na naš startup i poduzetnički ekosustav.

No uz druženje, zakusku i obilježavanje kraja jednog poglavlja najavili su jednu veliku novost. Lean Startup Hrvatska nakon 10 godina djelovanja otišao je zasluženo u povijest te ga je zamijenio Smion!

Odvažno i ustrajno će i dalje tim Smion djelovati s misijom osnaživanja poduzetnika i izgradnje inovativnih ekosustava koji potiču rast. Veselimo se novim inovacijskim i startup programima koji će i dalje osiguravati podršku znatiželjnim, ustrajnim, intelektualnim, agilnim i odvažnim startupima i poduzetnicima.

image
foto Petar Starcevic
28. travanj 2024 01:28