Ukratko
StoryEditor

Ljetovanje može biti još ugodnije!

28. Lipanj 2016.

MasterCard.hr je odlična polazišna točka za planiranje putovanja: donosimo pogodnosti koje će korisnicima MasterCard® kartica godišnji odmor učiniti neprocjenjivim iskustvom

Kako bismo na godišnjim odmorima izbjegli stres, logističke muke i neplanirane troškove, donosimo nekoliko preporuka kako pametno isplanirati ljetovanje i pritom uštedjeti.

Potražite grad ili mjesto u kojem želite odsjesti, pročitajte iskustva korisnika o potencijalnom smještaju, pregledajte lokalne atrakcije, proučite forume kad je riječ o najpraktičnijim rutama i okušajte se u rezervaciji i plaćanju smještaja te različitih ulaznica preko digitalnih platformi svojom karticom.

Kad smještaj nudi više

Prije rezervacije smještaja nemojte zaboraviti na mastercard.hr pogledati impresivan popis pogodnosti za korisnike MasterCard kartica u nizu malih i obiteljskih hotela duž obale, ali i u kontinentalnoj Hrvatskoj. Osim mogućnosti poput ranog dolaska i kasnog odlaska te različitih darova, tu su i popusti na smještaj, wellness usluge, transfere do hotela te u hotelskim restoranima.

Ulaznice s popustima nadohvat ruke

Za pogodnosti pri kupnji ulaznica za različita događanja, izlete, muzeje i predstave svakako posjetite croatia-tickets.com i ostvarite popust za plaćanje MasterCard karticom.

Iskoristite pogodnosti na destinaciji

Pogodnosti korisnici MasterCard kartica mogu ostvariti i u trajektnim i zračnim lukama te marini Hramina u Murteru, a tu su i brojni drugi popusti te pogodnosti u nizu klubova, restorana i barova duž obale te u kontinentalnoj Hrvatskoj. Mogućnosti u svom gradu, ali i destinaciji koju ste odabrali za godišnji odmor svakako pogledajte na mastercard.hr.

Ako idete na festival Ultra Europe…

Posebna pogodnost za korisnike MasterCard i Maestro beskontaktnih kartica je nadopuna festivalske kartice bez naknade, a na festivalskoj lokaciji hostese ih čekaju s poklonima iznenađenja. Također, sva plaćanja iznad 250 kn u ugostiteljskim objektima na festivalu Ultra Europe korisnicima MasterCard i Maestro kartica donose 10% popusta. Tu su i after beach partyji „Sunset Vibes” by MasterCard u ZEN Beach Club & Loungeu na plaži Žnjan od 14. do 18. srpnja gdje mogu uživati u glazbeno-scenskom programu s preko 20 umjetnika iz cijelog svijeta među kojima su i najuspješniji DJ-i.

Savjet više

Osim što je vam omogućava ostvarivanje ovih pogodnosti, vaša će vam kartica biti odličan saveznik i na ljetovanju pa je svakako ponesite sa sobom. Uvijek je možete lako spremiti ako ste na plaži, a nećete morati tražiti bankomat, brinuti hoće li se gotovina smočiti i znat ćete da ste spremni na sve situacije. Također, isprobajte beskontaktno plaćanje, posebno za kupnje ispod 100 kuna za koje vam ne treba ni PIN ni potpis. Brzo, jednostavno i sigurno – idealno za odmor!

18. travanj 2024 03:37