Ukratko
StoryEditor

Lloyds digital rangiran u Top 10 IT tvrtki u Hrvatskoj prema Clutchu u čak osam kategorija

11. Prosinac 2023.

Kao jedna od najprepoznatljivijih agencija za razvoj e-trgovine u Hrvatskoj, Lloyds digital dobio je značajno priznanje od ugledne platforme Clutch.co.

Ovo priznanje označava poziciju Lloyds digitala među najboljima u Hrvatskoj, ne samo u jednoj, već u čak osam različitih kategorija. Ovaj impresivan uspjeh potvrđuje ekspertizu i stručnost, te predanost izvrsnosti i kvaliteti u radu tvrtke.

Clutch.co istaknuo je Lloyds digital kao top 10 u sljedećim kategorijama u 2023. godini:

  1. Top E-Commerce Developers u Hrvatskoj
  2. Top Vue.js Company u Hrvatskoj
  3. Top PHP Developers u Hrvatskoj
  4. Top Web Developers in Medical u Hrvatskoj
  5. Top Software Developers in Medical u Hrvatskoj
  6. Top App Development Company in Hospitality & Leisure u Hrvatskoj
  7. Top Software Developers in Consumer Products & Services u Hrvatskoj
  8. Top Web Developers in Hospitality & Leisure u Hrvatskoj

 

Ova impozantna pozicija u Top 10 u osam različitih kategorija predstavlja još jedan ključni korak u širenju portfolija Lloyds digital i pružanju iznimnih usluga klijentima. Ovo izvanredno priznanje reflektira posvećenost i izvrsnost Lloyds digitala u svim aspektima poslovanja. Biti prepoznat kao lider u osam različitih kategorija predstavlja ne samo potvrdu stručnosti, već i rezultat uspješne suradnje s klijentima, koji su ključni partneri na putu ka vrhu.

image

Domagoj Ostović, Lloyds digital

foto Antonio Zulijani
– Ponosni smo što je naš trud prepoznat od strane Clutch.co, što dodatno nadahnjuje i motivira naš tim za daljnje izazove i projekte. Bez iznimnih zaposlenika i suradnika koji čine srce naše organizacije, ovo ne bi bilo moguće.Isto tako, zahvaljujemo se našim dragocjenim klijentima koji prepoznaju važnost razvoja poslovanja i pametnih ulaganja u industriju – rekao je Domagoj Ostović, CEO Lloyds digital.

Na Leaders Matrixu Clutcha, Lloyds digital dominira u gornjem desnom kutu, što nedvosmisleno svjedoči o našoj izuzetnoj sposobnosti isporuke i potvrđuje uspješnost tvrtke na hrvatskom tržištu. Clutch Leaders Matrix pruža pregled pružatelja usluga s najvišim rangom na pojedinom tržištu. Ove matrice lidera su dinamični grafovi koji jasno vizualiziraju položaj tvrtki unutar četiri ključna sektora: Tržišni lideri, Potvrđeni lideri, Lideri u specifičnim nišama te Rastući lideri.

Clutch.co ističe se kao platforma koja prepoznaje vrijednost povratnih informacija klijenata, a Lloyds digital je prošao strogu procjenu kako bi osigurao da se samo najistaknutije tvrtke nagrade ovim važnim priznanjima.

Lloyds digital ostaje čvrsto predan svojoj misiji i ovo priznanje od strane Clutch.co samo pojačava odlučnost tvrtke da i dalje izvanredne usluge klijentima.

– S veseljem i oduševljenjem gledamo prema budućnosti ispunjenoj inovacijama i kontinuiranim uspjehom, s obećanjem mnogih izvanrednih prekretnica koje nas očekuju na našem zajedničkom putu! – dodao je Ostović.

27. travanj 2024 03:54