Ukratko
StoryEditor

FOTO: ‘Medicinska mreža‘ ostvarila suradnju s Hrvatskim olimpijskim odborom

29. Prosinac 2016.

Hrvatski olimpijski odbor (HOO) i Medicinska mreža d.o.o., turistička agencija specijalizirana za usluge u zdravstvu i zdravstvenom turizmu, ostvarili su partnerski odnos i prve Health Card kartice distribuirane su hrvatskim olimpijcima prigodom proslave Velikog dana hrvatskog sporta u hotelu Westin.

Prve kartice su dobili Josip Glasnović, Ivan Kljaković Gašpić, Šime Fantela, Igor Marenić, Damir Martin i Tonči Stipanović.

- HOO i njegova Zdravstvena komisija uvijek poduzimaju sve što je potrebno za skrb o zdravlju vrhunskih sportaša, a na tragu toga je i ova suradnja s Medicinskom mrežom - izjavio je predsjednik Zdravstvene komisije HOO-a dr. Miran Martinac.

Kartice je olimpijcima uručio doc.dr.sc. Miljenko Bura, inicijator Medicinske mreže rekavši da program pogodnosti "Health Card" okuplja više od 100 zdravstvenih ustanova.

- Htjeli smo HOO-u ponuditi mogućnost da vama mladim ljudima, koji se svakodnevno izlažete velikom naporu te zato trebate kvalitetnu zdravstvenu provjeru, omogućimo da uz ovu karticu do potrebnih zdravstvenih usluga dođete jednostavnije i povoljnije. Zadovoljstvo nam je i čast pomoći vam na ovaj način da ostvarujete iznimne sportske rezultate - rekao je Bura.

"Medicinska mreža" je projekt osmišljen od grupe medicinara, vrhunskih stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u radu u javnim i privatnim zdravstvenim ustanovama. Kartica popusta i pogodnosti Health Card članovima omogućava popuste kod odabranih pružatelja medicinskih usluga u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

03. svibanj 2024 16:58