Ukratko
StoryEditor

Michela Magaš, jedna od najznačajnijih inovatorica u svijetu dolazi u Sarajevo

27. Svibanj 2019.

https://www.youtube.com/watch?v=zCqUDEol_Sg

Michaela Magaš, svjetski priznata inovatorica, održat će predavanje na devetoj Brending konferenciji koja se 31. svibnja održava u Sarajevu.

Porijeklom iz Hrvatske, Magaš je jedina žena koja je primljena na Royal College of Art, a doktorirala je londonskom Goldsmithu.

Tijekom 20-godišnje karijere surađivala je s brojnim poznatim brendovima poput Financial Timesa, Nikea, Applea i Nokije. Za svoj doprinos, ideje i inovacije koje pomiču granice, Michela je 2017. godine dobila i prestižnu EU Woman Innovators nagradu, kao najbolja inovatorica u Europi. Osnivačica je Music Tech Festa, putujućeg festivala koji okuplja muzičke izdavače, inovatore i  znanstvene istraživače. Uz to, sudjelovala je i u osnivanju laboratorija inovativnog dizajna Stromatolite, kompanije koja radi na unapređenju koncepata poput iTunesa i sl.

Na Brending konferenciji, Michela će predstaviti svoju viziju inovativnosti i poduzetništva u EU, te pokazati metodologiju koju je razvila za kreiranje uspješnog globalnog inovacijskog ekosustava. "Hack the influence" slogan je ovogodišnje konferencije, a u skladu s tim, poziv za Michelino predavanje glasi "Hack the innovation". Ukoliko ne želite propustiti susret s ovom nevjerovatnom ženom, na branding.ba možete provjeriti da li je u Historijskom muzeju ostalo još jedno slobodno mjesto.

25. travanj 2024 14:03