Ukratko
StoryEditor

Nakon lansiranja na Solani Smog meme coin doživljava impresivan skok od preko 1300 posto

16. Veljača 2024.
Smog meme coin

Smog meme coin je na putu da postavi novi standard zahvaljujući ekskluzivnom airdropu za rane investitore. U posljednjih šest mjeseci, blockchain mreža Solana istaknula se svojim inovativnim pristupom u području meme tokena.

Lansiranje Smog meme coina dogodilo se 7. veljače u 18:00 UTC. Prema podacima DEXTools-a, SMOG je jedan od najvećih dobitnika na tržištu.

Solana i Smog meme coin su destinacije na kojima se održavaju airdropovi

Airdropovi su se pokazali kao siguran način za izgradnju snažnih kripto zajednica. Jupiter je započeo svoj airdrop 2. Veljače, što je rezultiralo porastom popularnosti na CoinMarketCapu. Smog meme coin također slijedi isti model, postižući impresivan uspjeh. Korisnici moraju nabaviti i zadržati Smog kako bi se kvalificirali za airdrop.

No, s ciljem ostvarivanja društvene dominacije, Smog airdrop nudi iskustvo obogaćeno igrama. Potiče korisnike da dovrše zadatke kao što su sudjelovanje u njegovim društvenim vertikalama i "dnevnim zapošljavanjem".

Prema web stranici Smog meme coin, 35% ukupne ponude tokena dodijelit će se airdropu zajednice. 50% ukupne ponude namijenjeno je marketinškim aktivnostima. Ostalih 10% osigurat će lakše listanje na burzama, dok će preostalih 5% biti korišteno za osiguranje likvidnosti na decentraliziranim burzama.

Smog meme coin je trenutačno aktualan

Smog meme coin se ističe kao deveti najtraženiji token na DEXTools platformi, uz visoku ocjenu sigurnosti od 95 bodova. Ova sigurnost je posljedica temeljite analize projekta, transakcija, vlasništva i likvidnosti. Ovaj osjećaj stabilnosti dodaje dodatnu atraktivnost Smog meme coinu. Stručnjaci predviđaju da bi ovaj projekt mogao slijediti stope uspjeha sličnih projekata poput Bonka, Dogwifhat i Myro. Uz to, Smog je privukao pažnju vodećih medija kao što su CoinDesk i Techopedia.

Osnovne karakteristike Smog meme coina

Smog meme coin se ambiciozno pozicionira kao "meme coin koji će osvojiti sve". Umjesto da slijedi uobičajene trendove pasa u kripto svijetu, projekt se odlučio za novi pristup s vatrenim zmajem koji "izdiše sve neprijatelje".

image

Smog meme coin

foto

Token je lansiran fer i jednako za sve investitore, pružajući im jednake mogućnosti kupnje po istoj cijeni. Glavna strategija trenutno je usmjerena na airdrop, gdje korisnici mogu prikupiti bodove za veći udio u nagradnom fondu. Web stranica Smog meme coin najavljuje daljnje otkrivanje bodova korisnika tijekom airdropa. Razvojni plan podijeljen je u tri faze: početni razvoj, uspješno lansiranje tokena te konačni cilj - postati dominantan meme coin. Projekt se trenutno nalazi u drugoj fazi.

26. travanj 2024 15:19