Ukratko
StoryEditor

Nova razina poslovnih sastanaka i prezentacija

20. Rujan 2023.

U današnjem poslovnom svijetu postizanje uspješnih većih sastanaka i prezentacija igra ključnu ulogu u ostvarivanju poslovnih ciljeva. Postavljajući nove standarde za iskustvo gledanja u poslovnom svijetu, Samsung se ističe svojim inovacijama koje donose najbolja iskustva svojim moćnim performansama.

Modernizacija poslovnih sastanaka

Za stvaranje profesionalnog poslovnog okruženja za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacija iznimno je bitno odabrati prave uređaje. Samsung OLED 4K i QLED 4K 98‘‘ televizori sa zaslonima veličine 77 i 98 inča pružaju dovoljno prostora za prikazivanje vašeg sadržaja u visokoj razlučivosti. To znači da će svaki detalj vaše prezentacije, slike ili grafike, biti jasno vidljivi svima prisutnima, dok 4K rezolucija omogućava oštar i živopisan prikaz boja.

Napredna tehnologija koja pojačava kontrast prednjeg plana jasnije prikazuje tekst, slike i grafike, čineći prezentacije živopisnijima i privlačnijima. Laserski tanki dizajn OLED televizora pažljivo je dizajniran da ukloni sve moguće smetnje te omogući vrhunsko iskustvo gledanja. Posebnost ovih uređaja je u One Connect Box priključnoj kutiji i kabelu koji pruža nesmetano gledanje bez neurednih kablova ili okvira, a istovremeno uljepšava vaš prostor.

Nova zvučna dimenzija

Kvaliteta zvuka igra bitnu ulogu i za to se pobrinula Dolby Atmos tehnologija koja omogućuje svim sudionicima prezentacije kristalno jasan zvuk. Uparivanjem televizora i soundbara pomoću Q-Symphony tehnologije postiže se  ujednačen zvuk bez potrebe za utišavanjem zvučnika na televizoru.

image

 

 

Ovo je posebno važno tijekom većih sastanaka kada jasno i precizno prenošenje zvučnih informacija igra ključnu ulogu. Dodatna prednost koju nudi veliki zaslon QLED 4K televizora je Aplikacija za videopozive kojom je uz Google Duo i dodatnu SlimFit kameru moguće održati sastanke s klijentima iz različitih dijelova svijeta, pružajući izvanredno jasne slike i vrhunsku kvalitetu audio-vizualne komunikacije.

image

 

 

Za više informacija o Samsung televizorima posjetite poveznicu.

28. travanj 2024 11:56